FILMY, czyli co oglądacie
jeden z lepszych filmów jakie oglądałąm i wstrząsneły mna (oczywiscie pozytywnie)
to Siedem Dusz.aktorstwo na wysokim poziomie
kolejny film ,ktory serdecznie polecam do pulp fiction,soundtrack ,ktory powala!!!
aaa zapomniałąbym o genialnym filmie Oliwera Stone'a-The Doors,nie tylko dla fanów zespołu :)
pozdrawiam gorąco !
to Siedem Dusz.aktorstwo na wysokim poziomie
kolejny film ,ktory serdecznie polecam do pulp fiction,soundtrack ,ktory powala!!!
aaa zapomniałąbym o genialnym filmie Oliwera Stone'a-The Doors,nie tylko dla fanów zespołu :)
pozdrawiam gorąco !
no właśnie wiele miesięcy się do tego zabierałam, aż w końcu się zabrałam, wczoraj :576: lubie takie filmy, na autentycznych faktach, biograficzne. z takich mniej znanych filmów na faktach fajny jest film "Peaceful Warrior" [Siła spokoju], a książka jeszcze lepsza ["Droga miłującego pokój wojownika" - tak, jedna z niewielu książek jakie w ogóle przeczytałam, więc musi być dobra, bo ja generalnie w ogóle nie czytam książek, a jeśli coś mi przykuło uwagę i to przeczytałam... znaczy że jest to dobre xD]. film jest o sporcie - gimnastyce sportowej... wiec jeśli ktoś lubi takie klimaty, sportowe filmy, to pozycja obowiązkowa
apropo Siedmiu Dusz, ja z Willem Smithem polecam "Pursuit of Happyness" [Droga do szczęścia], baaaardzo dobry film, oparty na prawdziwej historii. i synek Willa Smitha tam gra, jego dzieciaka oczywiście :D
no i "Ali", też z Willem... i też na faktach, o Muhammadzie Alim... dobry film
a będąc przy sportowych filmach [i to bokserskich] na faktach to dodam jeszcze "Cinderella Man" [Człowiek ringu, o bokserze Jimie Braddocku] w którym gra Russel Crowe [więc film trochę jest jak taki Gladiator 2 <3]. moim zdaniem nawet lepszy niż "Ali", oglądałam już go parę razy, tak mi się podoba. :D
apropo Siedmiu Dusz, ja z Willem Smithem polecam "Pursuit of Happyness" [Droga do szczęścia], baaaardzo dobry film, oparty na prawdziwej historii. i synek Willa Smitha tam gra, jego dzieciaka oczywiście :D
no i "Ali", też z Willem... i też na faktach, o Muhammadzie Alim... dobry film
a będąc przy sportowych filmach [i to bokserskich] na faktach to dodam jeszcze "Cinderella Man" [Człowiek ringu, o bokserze Jimie Braddocku] w którym gra Russel Crowe [więc film trochę jest jak taki Gladiator 2 <3]. moim zdaniem nawet lepszy niż "Ali", oglądałam już go parę razy, tak mi się podoba. :D
-
Hildegarda
-
Hildegarda