XVII Międzynarodowa Konferencja Tańca Współczesnego w Bytomi
[quote:57128e35ab="pannaanna"]mała_mi a gdzie planujesz się zatrzymać?bo ja też jadę na dwa tyg i jadę sama więc szukam kogoś do pokoju:D a co do warsztatów to mam jeszcze pytanie do ogółu...czy zajęcia z klasyki na tych warsztatach są na bardzo zaawansowanym poziomie? Chciałam się na nie zapisać, ale nie wiem czy sobie poradzę bo jeśli chodzi o klasykę to jestem poczatkująca ;)[/quote:57128e35ab]
Planuję się zatrzymać w internacie:)
Wysłałam do Ciebie dwie wiadomości prywatne i mam takie dziwne wrażenie, że żadna nie doszła:) Bardzo zależy mi na kontakcie z kimś kto również wybiera się na warsztaty. Proszę daj znać:)
Planuję się zatrzymać w internacie:)
Wysłałam do Ciebie dwie wiadomości prywatne i mam takie dziwne wrażenie, że żadna nie doszła:) Bardzo zależy mi na kontakcie z kimś kto również wybiera się na warsztaty. Proszę daj znać:)
-
fijoletowa
-
danceFORever
-
danceFORever
A jak jest z tym zapisywaniem na zajęci,czy wyboru dokonuje się dopiero dzień przed rozpoczęciem warsztatów czy już wcześniej sobie zaklepuje miejsce jakoś przez internet?
A ta sala zbiorowa jest daleko od tych budynków gdzie odbywają się zajęcia czy blisko?Są jakieś łazienki;)? Ile osób średnio jest na jednych zajęciach?
A ta sala zbiorowa jest daleko od tych budynków gdzie odbywają się zajęcia czy blisko?Są jakieś łazienki;)? Ile osób średnio jest na jednych zajęciach?
-
danceFORever
na zajęcia zapisuje się w niedzielę po przyjeżdzie, ew. w poniedziałek. Sale zbiorowe byly bardzo blisko śtt, ale do niektórych miejsc trzeba było kawałek podejść (od 5 do 20 min). W szkołach były łazienki z prysznicami, zadnych luksusów, ale fajna atmosfera :) jednak nadal nie jestem pewna czy w tym roku ogranizatorzy również te sale zbiorowe zapewniają...chyba napiszę do stt
liczba osób na zajęciach też się waha, na jednych było dosłownie kilka osób, a niektóre cieszyły się takim wzięciem, że aż kilkadziesiąt (patrz: balet rosyjski )
liczba osób na zajęciach też się waha, na jednych było dosłownie kilka osób, a niektóre cieszyły się takim wzięciem, że aż kilkadziesiąt (patrz: balet rosyjski )
-
danceFORever
na stronie konferencji jest co prawda informacja o noclegu w pokoju zbiorowym, ale za 35zł, a nie za 10 jak w latach ubiegłych. działa to pewnie na tej samej zasadzie, jednak jest trochę dalej od centrum. Noclegi zaznacza się w karcie zgłoszeniowej i wysyła mailem.
Wyżywienie we własnym zakresie, jest sporo miejsc, w których można dobrze i niedrogo zjeść :)
Wyżywienie we własnym zakresie, jest sporo miejsc, w których można dobrze i niedrogo zjeść :)