XVII Międzynarodowa Konferencja Tańca Współczesnego w Bytomi
-
danceFORever
XVII Międzynarodowa Konferencja Tańca Współczesnego w Bytomi
[size=9:d741f7789d]Międzynarodowa Konferencja Tańca Współczesnego i Festiwal Sztuki Tanecznej jest dwutygodniową imprezą o charakterze artystycznym i edukacyjnym organizowaną przez Śląski Teatr Tańca. Wykłady, zajęcia, projekty twórcze i spektakle są organizowane oraz prezentowane na scenie Śląskiego Teatru Tańca w Bytomiu i w festiwalowych miastach partnerskich na terenie Polski, a także regionu.
Każdego lata, na zaproszenie ŚTT, zespoły, wykładowcy, studenci i sympatycy tańca z całego świata gromadzą się celebrując wspólnie taniec współczesny, różne dyscypliny i formy sztuki, przyczyniając się jednocześnie do ich rozwoju.
Śląski Teatr Tańca zaprasza wszystkich miłośników tańca współczesnego do Bytomia na
XVII Międzynarodową Konferencję Tańca Współczesnego i Festiwal Sztuki Tanecznej, która w tym roku odbędzie się w dniach 27 czerwca – 10 lipca 2010 roku.[/size:d741f7789d]
http://www.konferencja.stt.art.pl/
wszystko fajnie, tylko martwi mnie, że w tym roku nie ma możliwości noclegu na sali zbiorowej, a co za tym idzie, koszty się zwiększają...
Każdego lata, na zaproszenie ŚTT, zespoły, wykładowcy, studenci i sympatycy tańca z całego świata gromadzą się celebrując wspólnie taniec współczesny, różne dyscypliny i formy sztuki, przyczyniając się jednocześnie do ich rozwoju.
Śląski Teatr Tańca zaprasza wszystkich miłośników tańca współczesnego do Bytomia na
XVII Międzynarodową Konferencję Tańca Współczesnego i Festiwal Sztuki Tanecznej, która w tym roku odbędzie się w dniach 27 czerwca – 10 lipca 2010 roku.[/size:d741f7789d]
http://www.konferencja.stt.art.pl/
wszystko fajnie, tylko martwi mnie, że w tym roku nie ma możliwości noclegu na sali zbiorowej, a co za tym idzie, koszty się zwiększają...
-
śnieżka_balerina
-
danceFORever
-
śnieżka_balerina
nie byłam na konferencji, ale na warsztatach które ŚTT organizuje co miesiąc. Powiem szczerze, ze tańczę już dobrych parę lat, a na prawdę było ciężko i nie na wszystkich zajęciach sobie poradziłam. Ale myślę, ze jak wybierzesz zajęcia na poziomie podstawowym to na pewno się nie zbłaźnisz. Na pewno warto spróbować, bo na takich warsztatach można dużo zyskać, a na pewno nic nie stracisz ;)
-
danceFORever
-
danceFORever