XVII Międzynarodowa Konferencja Tańca Współczesnego w Bytomi

Ogłoszenia, informacje i dyskusje o kursach, konkursach, warsztatach, audycjach, powstających szkołach. Kursy baletowe dla dorosłych;
mała_mi

Post autor: mała_mi »

[quote:57128e35ab="pannaanna"]mała_mi a gdzie planujesz się zatrzymać?bo ja też jadę na dwa tyg i jadę sama więc szukam kogoś do pokoju:D a co do warsztatów to mam jeszcze pytanie do ogółu...czy zajęcia z klasyki na tych warsztatach są na bardzo zaawansowanym poziomie? Chciałam się na nie zapisać, ale nie wiem czy sobie poradzę bo jeśli chodzi o klasykę to jestem poczatkująca ;)[/quote:57128e35ab]

Planuję się zatrzymać w internacie:)

Wysłałam do Ciebie dwie wiadomości prywatne i mam takie dziwne wrażenie, że żadna nie doszła:) Bardzo zależy mi na kontakcie z kimś kto również wybiera się na warsztaty. Proszę daj znać:)
fijoletowa

Post autor: fijoletowa »

oczywiście moje kochane studia sprawiły, że nie mogę jechać na pierwszy tydzień (28 mam jeszcze egzamin...). jak to wygląda- można normalnie się zapisać na zajęcia na drugi tydzień, czy są w tym momencie jakieś ograniczenia?
danceFORever

Post autor: danceFORever »

nie ma żadnych przeszkód, poza tym niektórzy nauczyciele wyjeżdżają po pierwszym tyg i przyjeżdżają inni
Ania111

Post autor: Ania111 »

Hej! Proszę napiszcie jak wyglądają takie warsztaty.Ile godzin zajęć jest dziennie, ile kosztują najtańsze noclegi i w ogóle jak to wszystko wygląda?
nathaliye

Post autor: nathaliye »

5 razy 1,5 godziny warsztatow dziennie
najtanszcy nocleg to sala zbiorowa za 10 zl za noc
przez caly dzien chodzisz od budynku do bundynku na zajecia ktore sobie sama wybierasz
w srodku dnia jest przerwa obiadowa
danceFORever

w tym roku również mozna wybrać salę zbiorową (10zł), bo na stronie nie podali takiej opcjii..?
Ania111

Post autor: Ania111 »

A jak jest z tym zapisywaniem na zajęci,czy wyboru dokonuje się dopiero dzień przed rozpoczęciem warsztatów czy już wcześniej sobie zaklepuje miejsce jakoś przez internet?
A ta sala zbiorowa jest daleko od tych budynków gdzie odbywają się zajęcia czy blisko?Są jakieś łazienki;)? Ile osób średnio jest na jednych zajęciach?
danceFORever

na zajęcia zapisuje się w niedzielę po przyjeżdzie, ew. w poniedziałek. Sale zbiorowe byly bardzo blisko śtt, ale do niektórych miejsc trzeba było kawałek podejść (od 5 do 20 min). W szkołach były łazienki z prysznicami, zadnych luksusów, ale fajna atmosfera :) jednak nadal nie jestem pewna czy w tym roku ogranizatorzy również te sale zbiorowe zapewniają...chyba napiszę do stt
liczba osób na zajęciach też się waha, na jednych było dosłownie kilka osób, a niektóre cieszyły się takim wzięciem, że aż kilkadziesiąt (patrz: balet rosyjski )
sisha945

Post autor: sisha945 »

to jak to jest z tym zbiorowym noclegiem?
to trzeba jakos zarezerwować przez interenet?
i co z wyżywieniem? rozumiem ze kazdy dba o to we własnym zakresie?
danceFORever

na stronie konferencji jest co prawda informacja o noclegu w pokoju zbiorowym, ale za 35zł, a nie za 10 jak w latach ubiegłych. działa to pewnie na tej samej zasadzie, jednak jest trochę dalej od centrum. Noclegi zaznacza się w karcie zgłoszeniowej i wysyła mailem.
Wyżywienie we własnym zakresie, jest sporo miejsc, w których można dobrze i niedrogo zjeść :)
ODPOWIEDZ