Ja mam pytanie: czy ktoś chodził na klasyczny do Egurroli albo zna kogoś kto chodził? Właśnie tam się wybieram z przyjaciółką od września i chciałabym wiedzieć czy grupa początkująca jest rzeczywiście dla początkujących (tzn. prawie w ogóle nie tańczących) i jaki przedział wiekowy tam uczęszcza? I w ogóle czy nauczyciele są OK?
[quote:451accc918="Jo_Ann"]czy grupa początkująca jest rzeczywiście dla początkujących (tzn. prawie w ogóle nie tańczących) i jaki przedział wiekowy tam uczęszcza?[/quote:451accc918]jest rzeczywiście początkująca, i uczęszczają tam studenci i starsi po studiach tez ale przed 30 zazwyczaj
a ja powiem bardziej szczegółowo - teraz były dwie tzw. grupy początkujące, z których jedna była faktycznie bardzo bardzo początkująca, druga trochę bardziej zaawansowana. a jak będzie od września - to sie okaże..
Możecie mi powiedzieć czy we wrześniu z klasyki w Wwie jest tylko to co na głównej stronie studia? Czyli poziom średnio-zaaw? Nie ma żadnych zajęć dla średnich i początkujących?
Ten nowy "rozkład jazdy" - rusza od października czy już teraz?
Tak we wrześniu są tylko warsztaty dla śr-zaaw a normalny "rozkład jazdy" rusza od października. Jeśli chcesz się zapisać do grupy początkującej to radziłabym nie czekać do października, sekretariat studia już działa. Grupy początkujące zapełniają się najszybciej i potem trzeba czekać aż część osób się wykruszy lub otworzą nową grupę.
Czesc!
mam pytanie,
czy obecnie w warszawie sa prowadzone zajecia z tanca klasycznego, w ktoryms
z domow kultury? pytam sie, gdyz zazwczaj w nich zjaecia sa darmowe lub oplaty
sa niskie- a u mnie niestety krucho z kasa
jezeli nie ma to czy znacie jakies tanie zajecia z klasyki w warszawie?