Klasyka - Warszawa - zajęcia dla dorosłych

Ogłoszenia, informacje i dyskusje o kursach, konkursach, warsztatach, audycjach, powstających szkołach. Kursy baletowe dla dorosłych;
M.

Post autor: M. »

Mam pytanie odnośnie zajęć na Moliera. Co robicie na wtorkowych zajęciach z klasyki na pointach? Jaki jest poziom?
Jo_Ann

Post autor: Jo_Ann »

Ja mam pytanie: czy ktoś chodził na klasyczny do Egurroli albo zna kogoś kto chodził? Właśnie tam się wybieram z przyjaciółką od września i chciałabym wiedzieć czy grupa początkująca jest rzeczywiście dla początkujących (tzn. prawie w ogóle nie tańczących) i jaki przedział wiekowy tam uczęszcza? I w ogóle czy nauczyciele są OK?
Kasia G

Post autor: Kasia G »

pani Kama Akucewicz jest bardzo ok ;) ale to ze znajomosci prywatnej a nie "warsztatowej"
nathaliye

Post autor: nathaliye »

[quote:451accc918="Jo_Ann"]czy grupa początkująca jest rzeczywiście dla początkujących (tzn. prawie w ogóle nie tańczących) i jaki przedział wiekowy tam uczęszcza?[/quote:451accc918]jest rzeczywiście początkująca, i uczęszczają tam studenci i starsi po studiach tez ale przed 30 zazwyczaj
inscrutable.m

Post autor: inscrutable.m »

a ja powiem bardziej szczegółowo - teraz były dwie tzw. grupy początkujące, z których jedna była faktycznie bardzo bardzo początkująca, druga trochę bardziej zaawansowana. a jak będzie od września - to sie okaże..

P.S. po 30 też się zdarzają :)
Ayaka

Post autor: Ayaka »

Nowy "rozkład jazdy" :)
http://taniecstudio.pl/index.php?option=com_content&task=view&id=45&Itemid=35
isha

Post autor: isha »

Czesc,
Wybiera sie ktos moze z Was na zajecia baletu dla doroslych w tym semestrze do studia taneczno-aktorskiego w Warszawie na Moliera?
Pozdrawiam
M.

Post autor: M. »

Możecie mi powiedzieć czy we wrześniu z klasyki w Wwie jest tylko to co na głównej stronie studia? Czyli poziom średnio-zaaw? Nie ma żadnych zajęć dla średnich i początkujących?
Ten nowy "rozkład jazdy" - rusza od października czy już teraz?

Z góry dzięki za odp :)
Florina

Post autor: Florina »

Tak we wrześniu są tylko warsztaty dla śr-zaaw a normalny "rozkład jazdy" rusza od października. Jeśli chcesz się zapisać do grupy początkującej to radziłabym nie czekać do października, sekretariat studia już działa. Grupy początkujące zapełniają się najszybciej i potem trzeba czekać aż część osób się wykruszy lub otworzą nową grupę.
krzysio_poprawa

Post autor: krzysio_poprawa »

Czesc!
mam pytanie,
czy obecnie w warszawie sa prowadzone zajecia z tanca klasycznego, w ktoryms
z domow kultury? pytam sie, gdyz zazwczaj w nich zjaecia sa darmowe lub oplaty
sa niskie- a u mnie niestety krucho z kasa

jezeli nie ma to czy znacie jakies tanie zajecia z klasyki w warszawie?

pozdrawiam!! :))
ODPOWIEDZ