ile ćwiczycie w domu?

Zagadnienia techniczne, problemy tancerzy, zdrowie, pointy, ubiór, ćwiczenia itd.;
Nell

Ile ćwiczę w domu

Post autor: Nell »

Ja ćwiczę rano i wieczorem no i na lekcjach oczywiście trudno mi powiedzieć jak długo bo nigdy ni patrzę na zegarek.
Nati

Post autor: Nati »

no to zawzięta jesteś :) ja nie potrafię codziennie ćwiczyć w domu, tylko jak mnie napadnie, albo sobie coś tam nogami rzucam, ale nie żeby to jakieś porządne ćwiczenia były. Gdybym miała rano ćwiczyć to bym musiała chyba o 5 wstawać bo normalnie to musze o 6 lub 5 :(
Nell

Post autor: Nell »

Lubie ćwiczyć szczególnie jak widzę poprawe to mi daje ogromną satysfakcję i siłe do dalszych ćwiczeń.
MichalSuperstar

Post autor: MichalSuperstar »

a ja ćwiczę codziennie :)
Nati

Post autor: Nati »

[quote:5cb3f31732="Nell"]Lubie ćwiczyć szczególnie jak widzę poprawe to mi daje ogromną satysfakcję i siłe do dalszych ćwiczeń.[/quote:5cb3f31732]

no chyba każdy lubi ćwiczyć skoro to robi ;););)
imaginarse

Post autor: imaginarse »

Ja ćwiczę codziennie w domu, chyba że wracam koło 20, mam mnóstwo nauki i zero siły na nic. Ale osttanio mam mnóstwo energi, pomimo tego, że właśnie zaczęłam się odchudzać... Ćwiczę taniec około 40- 1h po przyjściu do domu przed obiadem i tyle samo wieczorem. Do tego cztery razy w tygodniu mam zajęcia z baletu.
Isabelle

Post autor: Isabelle »

ja nie chodzę do SB , ale ćwiczę codziennie. A że nauki sporo , to około godziny .
fijoletowa

Post autor: fijoletowa »

różnie. ale staram się żeby była chociaż godzina dziennie w domu. ale rożnie bywa. przede wszystkim ciężko jest znaleźć w domu miejsce. no i potem ćwiczę jak wszyscy już śpią i kończe o 1 w nocy. a ostatnio kiepsko bo przedwakacyjny leń i deszcz pada, a tu tyle filmów do obejrzenia. ;P
Majeczka

Post autor: Majeczka »

Ja się nigdy nie mogę zebrać, żeby porządnie poćwiczyć, ale tak wogóle to przemieszczam się po domu piruetami :) Całej rodzince już to wychodzi bokiem, ale co ja na to poradzę- taki nawyk :roll:
Porcelaine

Post autor: Porcelaine »

Ogolnie całe moje przemieszczanie się po domu to albo piruety, albo grand pas de chat, albo sissonne. Kręcę codziennie dośc dużo piruettów, port de bras, arebesqui, relevelant (tak to się pisze?), ćwiczę podbicie kiedy się da, a jak założe pointy to wszystko co mi przyjdzie do głowy. Do tego oczywiście szpagaty, i czasem ćwiczenia na podbicie (kiedys robiłam codziennie, ale ostatnio zaniedbałam), śpiem w żabce.
W sumie to ćwiczę w każdej chwili, no chyba, że mam taki dzień co mi sie nic nie chce.

Ale całej lekcji tak nie potrafię przećwiczyć w domu. Tak trochę ciężko bez akompaniamentu.

[color=darkred:c6a16dd2d6][size=9:c6a16dd2d6][b:c6a16dd2d6]releve lent[/b:c6a16dd2d6] - przyp. Joanny ;) (sorry za wtargniecie w posta, ale juz nie chcialam pisac nowego)[/size:c6a16dd2d6][/color:c6a16dd2d6]
ODPOWIEDZ