ile ćwiczycie w domu?

Zagadnienia techniczne, problemy tancerzy, zdrowie, pointy, ubiór, ćwiczenia itd.;
drCoppelius

Post autor: drCoppelius »

cały czas :)
uleczka

Post autor: uleczka »

kazdy moment jest dobry!!Ja np podnosze noge na arabesq za kazdym razem jak przechodze kolo lustra!Kazde miejsce ma swoje odpowiedniki w cwiczeniach :)
sfra

Post autor: sfra »

nogę ppodnozę zawsze gdy musze się schylić po coś:)

a mostki to niemal juz w każdym miejscu robilem:)

poz atym codzienna krótka rozgrzewka rano i wieczorem, kilka battements, ćwiczenia na gibkość i lulu:)
aankaa_baletnica=)

Post autor: aankaa_baletnica=) »

ja staram się rozciągać codziennie. Niekiedy ćwiczę, jak się ucze to kładę się na podłodze w szpagacie lub w żabie. Podbicie ćwiczę prawie zawsze jak siedzę............ i tak jak juz tutal uleczka powiedziała każde miejsce jest dobre. więc ja nowet nie wiem ile ćwicze. Niekiedy tez przed lustrem robie arabesk, a śpię często w żabie. A najwięcej cwiczę jak jestem sama w domku=)
uleczka

Post autor: uleczka »

No z tą żabką to ja też tak mam....Mama mnie rano budzi i pyta czy ja tak całą noc spałam!!! wogóle fajnie jest się rozciągac!!!Kocham to i nie wiem czy kiedykolwiek przestanę!!!
*Julinka*

hey

Post autor: *Julinka* »

Ja często jak się schylam po coś to podnosze noge na arabesk do tyłu :) a tak ogólnie to często podnosze nogi sobie do boku, do tyłu i do przodu!!!Naciągam sobe palce jak siedzę na krześle :D
sfra

Post autor: sfra »

no i oczywiście obciaganie palców przy każdej okazji...
ODPOWIEDZ