Zajęcia w Opolskiej Prywatnej Szkole Baletowej
Pani Janina
Wszyscy pamiętają Pania Janinę i to dzięki jej pracy i oddaniu wiele osób związało sie z baletem i każdym innym stylem tanecznym. Zawsze wszystkim o Niej przypominamy i przynajmniej ja wyrażam sie o niej zawsze bardzo ciepło. Mam nadzieję że zawsze pozostanie z nami. Pozdrawiam wszystkich uczniów Pani Janinki
-
baletnica_w_trampkach
Chmmm... OluS138 za starym sie nigdy nie jest! Ja zaczęłam balet, gdy miałam 9 lat- przyszłam dopiero w lutym! Ale przyjęli mnie i tak o to chodze:) . Ale szczerze nie wiem czy by Cie przyjęli bo to jest dobra szkoła i oni przesuchują i raczej by Cie sprawdzili z techniki tańca klasycznego. A przed takim sprawdzeniem trzeba się podszkolić, a raczej więcej niż podszkolić. Ale jak sie włoży bardzo dużo ciężkiej pracy to można sie nauczyc bardzo dużo w przeciągu niewielkiego czasu. Najlepiej by było sie dowiedziec jak to jest w tej szkole; czy przyjmują wszystkich, czy sprawdzają. :?
-
rozjechana
Cześć. ;) Zajęcia wydają mi się inne niż w szkole Baletowej. Na ognisku [ja tak mam] że jest jedna grupa i są same młode dziewczynki. tak do 11 lat. ja mam prawie 16 więc jest różnica. Jestem tam najstarsza. Po prostu nie ma innej starszej grupy. ale mi to za bardzo nie przeszkadza. Jest miła atmosfera, przez ten czas wiele rzeczy się nauczyłam. Na pewno w Szkole Baletowej jest większy poziom itp. ale zawsze trzeba od czegoś zacząć. Swoich sił spróbuję w Szkole Baletowej w Opolu, mam nadzieję w przyszłym roku.
Ps. jak by nie było Olu, nie jestem w Ognisku Baletowym w Opolu. ;)
PPs. Ładne imię. ;) I powodzenia w Ognisku Baletowym jak jednak się zdecydujesz.
Ps. jak by nie było Olu, nie jestem w Ognisku Baletowym w Opolu. ;)
PPs. Ładne imię. ;) I powodzenia w Ognisku Baletowym jak jednak się zdecydujesz.