Zajęcia w Opolskiej Prywatnej Szkole Baletowej
Zajęcia w Opolskiej Prywatnej Szkole Baletowej
Powstała, rozwija sie i mamy nadzieję że będzie coraz lepiej. Zajęcia odbywają sie na razie w trzech grupach wiekowych: przedszkolaków, 7-9 latków, oraz dzieci starszych, Jesteśmy otwarci na propozycje zajęć z dorosłymi ale jak na razie nikt nie wyraził chęci. Jak wiemy jest to jedyna taka placówka w województwie i mamy nadzieję że wypełni ogromną lukę w edukacji tanecznej wszystkich Opolan. Jeżeli kochacie balet i jesteście z Opola lub okolic, czekamy przyjdźcie, tu zawsze są otwarte drzwi dla tych, którzy chcą tańczyć. Informacje pod numerem telefonu 077 4410096, lub 694318211.
Re: Zajęcia w Opolskiej Prywatnej Szkole Baletowej
[quote:6523b2d14a="cinek"] ... Jesteśmy otwarci na propozycje zajęć z dorosłymi ale jak na razie nikt nie wyraził chęci. Jak wiemy jest to jedyna taka placówka w województwie i mamy nadzieję że wypełni ogromną lukę w edukacji tanecznej wszystkich Opolan ... [/quote:6523b2d14a]
A czy ktoś jeszcze w ogóle pamięta Panią Janinę Sosnowską. Choreografa, nauczyciela wielu pokoleń Opolan. Ponad 40 lat prowadziła zespół baletowy w Opolu, wczesniej w Wojewódzkim później w Młodzieżowym Domu Kultury. Choroba, starość i samotność zakończyły za nią jej dzieło. Smutne, ale już niewiele osób o niej pamięta.
Zaczęłam tańczyć w jej zespole jak miałam 6 lat, tańczyłam baaaaaaaaaardzo długo. Pani Janina bowiem prowadziła grupę "dorosłą". Cudwona przygoda z tańcem, dała mi bardzo dużo. Szkoda, że się skończyła. Dzięki Pani Janinie kocham balet!!!! Bardzo brakuje mi naszych zajęć. Zostały zdjęcia, filmy video i zdarte baletki...
Pozdrawiam z Opola
A czy ktoś jeszcze w ogóle pamięta Panią Janinę Sosnowską. Choreografa, nauczyciela wielu pokoleń Opolan. Ponad 40 lat prowadziła zespół baletowy w Opolu, wczesniej w Wojewódzkim później w Młodzieżowym Domu Kultury. Choroba, starość i samotność zakończyły za nią jej dzieło. Smutne, ale już niewiele osób o niej pamięta.
Zaczęłam tańczyć w jej zespole jak miałam 6 lat, tańczyłam baaaaaaaaaardzo długo. Pani Janina bowiem prowadziła grupę "dorosłą". Cudwona przygoda z tańcem, dała mi bardzo dużo. Szkoda, że się skończyła. Dzięki Pani Janinie kocham balet!!!! Bardzo brakuje mi naszych zajęć. Zostały zdjęcia, filmy video i zdarte baletki...
Pozdrawiam z Opola