Przyjaźnie balet.pl
-
Tranquility
[quote:eacba50256="Columbina"]
Tez sie musze pochwalic, ze poznalam osobiscie just_me oraz Tranq (z nim to nawet przez tydz uczeszczalam na zajecia z brodway jazzu w Poznaniu i jadłam kebaba o 1.30 w nocy) :D [/quote:eacba50256]
ach, to były czasy... :) bardzo miło wspominam... :)
[quote:eacba50256="Columbina"]Okazało się również, ze juz rok temu w zupelnie przypadkowych okolicznosciach poznalam sfra (a ze Jacek, ktorego poznalam to naprawde sfra uswiadomil mnie Tranq) :P[/quote:eacba50256]
uświadomiłem o 1.30 w nocy jedząc kebaba... ;)
Tez sie musze pochwalic, ze poznalam osobiscie just_me oraz Tranq (z nim to nawet przez tydz uczeszczalam na zajecia z brodway jazzu w Poznaniu i jadłam kebaba o 1.30 w nocy) :D [/quote:eacba50256]
ach, to były czasy... :) bardzo miło wspominam... :)
[quote:eacba50256="Columbina"]Okazało się również, ze juz rok temu w zupelnie przypadkowych okolicznosciach poznalam sfra (a ze Jacek, ktorego poznalam to naprawde sfra uswiadomil mnie Tranq) :P[/quote:eacba50256]
uświadomiłem o 1.30 w nocy jedząc kebaba... ;)
Kochani! Dzisiaj mija rok od kiedy zaprzyjaźniłam sie z forum balet.pl, czyli właściwie z wami bo przeciez forum to jego użytkownicy :)Juz rok skrobie tu mniej lub bardziej tresciwe posty i chociaz pisze coraz rzadziej to nie zmierzam przestac. Trafiłam tu dzięki Zuzce i bardzo Jej dziękuje za polecenie tego forum. Mysle, ze super podsumowaniem mojego roku użytkowania forum było spotkanie forumowiczów tydzien temu ( ale o tym w innym wątku). Dziekuje wam wszytskim za dyskuje i niejednokrotnie pomoc ( wielkie dzięki mirroball za wszytskie przesłane mi kawałki). Pozdrawiam :)
-
mirrorball