Przyjaźnie balet.pl

Miejsce na tematy luźno związane z baletem, tańcem i kulturą, a także posty "zapoznawcze" nowych członków Forum, nawiązywanie kontaktów;
just_me

Post autor: just_me »

Walczę z przemocą i nie pozwoliłam się już dzisiaj bić :D
[size=9:e565c95d91]Dzięki Princess i Goniu :*[/size:e565c95d91]

A co do Columbiny: przepraszam, że nie wspomniałam tutaj jeszcze o Tobie, ale dzisiaj już muszę - w końcu dzielimy tą samą ławkę pod lustrem :)
Columbina

Post autor: Columbina »

No oczywiście w szatni :P
Dziekuje, ze o mnie wspomnialas... Czuje sie zaszczycona i jest mi bardzo milo :oops: :)
Tranquility

Post autor: Tranquility »

[quote:eacba50256="Columbina"]
Tez sie musze pochwalic, ze poznalam osobiscie just_me oraz Tranq (z nim to nawet przez tydz uczeszczalam na zajecia z brodway jazzu w Poznaniu i jadłam kebaba o 1.30 w nocy) :D [/quote:eacba50256]
ach, to były czasy... :) bardzo miło wspominam... :)
[quote:eacba50256="Columbina"]Okazało się również, ze juz rok temu w zupelnie przypadkowych okolicznosciach poznalam sfra (a ze Jacek, ktorego poznalam to naprawde sfra uswiadomil mnie Tranq) :P[/quote:eacba50256]
uświadomiłem o 1.30 w nocy jedząc kebaba... ;)
Ladybirt

Post autor: Ladybirt »

Kochani! Dzisiaj mija rok od kiedy zaprzyjaźniłam sie z forum balet.pl, czyli właściwie z wami bo przeciez forum to jego użytkownicy :)Juz rok skrobie tu mniej lub bardziej tresciwe posty i chociaz pisze coraz rzadziej to nie zmierzam przestac. Trafiłam tu dzięki Zuzce i bardzo Jej dziękuje za polecenie tego forum. Mysle, ze super podsumowaniem mojego roku użytkowania forum było spotkanie forumowiczów tydzien temu ( ale o tym w innym wątku). Dziekuje wam wszytskim za dyskuje i niejednokrotnie pomoc ( wielkie dzięki mirroball za wszytskie przesłane mi kawałki). Pozdrawiam :)
Marysia W

Post autor: Marysia W »

Ach, ja ponad miesiąc temu obchodziłam rocznicę, i nawet nie zauważyłam. :lol:
Kasia G

Post autor: Kasia G »

po dzisiejszym dniu chciałam dac wyraz mojej radosci, ze dzięki forum poznałam takie osoby jak sfra, mirrorball i Lupus (Lupusie wróć!!!) Miło Was znać, miło się z Wami spotykać ;) :) :)
mirrorball

Post autor: mirrorball »

:))))

ależ miałam miły turniej! jako kibice wystąpili: Kasia G, Sfra i Lupus- wszystko uwiecznione i zapamiętane :))

vivat balet.pl!

pozdrawiam
m.
Nefretete

Post autor: Nefretete »

skoro uwiecznione to czekamy na relację :)
Joanna

Post autor: Joanna »

Mnie niestety nie było z powodu hmm pewnych zmian lokacyjnych, ale trzymałam kciuki :)
Lupus

Post autor: Lupus »

[quote:768bf38452="Kasia G"]Lupusie wróć!!![/quote:768bf38452]
Nie zniknąłem. Zaglądam. Czytam. Czynnie milczę 8)
ODPOWIEDZ