Przyjaźnie balet.pl

Miejsce na tematy luźno związane z baletem, tańcem i kulturą, a także posty "zapoznawcze" nowych członków Forum, nawiązywanie kontaktów;
makova_panienka

Post autor: makova_panienka »

no ba!
bliższy kontakt nawiązałyśmy z sisi, z którą się nie możemy nagadać na każdy temat :*
z tancereczką19, dzięki forum doszło do spotkania na warsztatach w warszawie. inna rzecz że zorientowałyśmy się dopiero po wyjeździe, ale utrzymujemy znajomość :*
z Tranquality. i kropka :]
czasem z Paulą. wogóle to poznałyśmy się przez bloga. :*
z muszelką, która jak dobrze pójdzie będzie chodzić do mojej szkoły baletowej. :*

mam nadzieję że żadna z osób nie ma mi za złe że napisałam o naszych znajomościach :D

pozdrawiam
Kasia G

Post autor: Kasia G »

ha, piękny wątek Aniu.
Cóż, z Anią znamy sie jeszcze z realu sprzed aktywnego włączenia się w dyskusje forumowe,
znajomość ze sfra zaowocowała - myslę - prawdziwą przyjaźnią i juz dwoma wyjazdami i dwoma tekstami :),
kontakt z Justyną - naszym Ch-ipciem ma i bedzie miał zapewne bardzo dłuuuuuuugi i owocny zywot (o przyjaźni nie wspominając) :P
z Rotbartem także utrzymuję bardzo miły stały kontakt, choc tu chyba to mój rozmówca więcej zyskuje ;) - tak mniemam (mysle o otwarciu "wypozyczalni baletomana" )
cieszy mnie także niezmiernie że teraz dzięki spotkaniom forumowiczów moge spotkac na spektaklach w TW Joannę i Lupusa. tak trzymać:)

Liczę, że odpowiednie osoby zilustrują to wszystko materiałem zdjęciowym ;)
Czajori

Post autor: Czajori »

Osobiście udielam się na tym forum zbyt krótko, by mówic o przyjaźniach, ale wszystkie wypowiadające sie tu osoby darzę olbrzymią sympatią i z niecierpliwością i duuuuużą częstotliwością wchodzę na forum z nadzieja na nowe, ciekawe wątki, baletowe i ogólnoludzkie :D
Justyna Ch-ipcio

Post autor: Justyna Ch-ipcio »

O ja zawdzięczam forum parę wyjątkowych znajomości!! :D

Poznałam dwa swoje Anioły, bez ktorych wprost żyć nie mogę. Jeden jest Biały a drugi Czarny. :D

Zafascynował mnie też pewien słynny fotograf baletowy, z krorym przynajmiej w swoim odczuciu jestem w serdecznej przyjażni. :D

No i jeszcze facet, ktory wywalił do góry nogami moje mniemanie o sobie.

I pewna urocza koleżanka z którą mogę rozmawiać na swoim poziomie. Cokolwiek to znaczy :wink:
mysha

Post autor: mysha »

Faktycznie, przeglądając to forum wyczuwa się wspaniałą atmosferę i wzajemną sympatię wszystkich członków. Czego wczoraj doświadczyłam w realu :)

ja może nie tyle znalazłam tu nowe przyjaźnie, bo tak często się tu nie pojawiam, ile zacieśniłam istniejące. Konkretne osoby wiedzą, o kim mówię:) Tego fotografa też znam i możesz być pewna, Justyno, że darzy Cie on równie serdeczną przyjaźnią i bardzo sobie ceni znajomość z Tobą.

Pozdrawiam wszystkich bardzo cieplutko, juz niedlugo zrobię to z Hiszpanii...
mysha

Post autor: mysha »

Czajori, masz fantastyczny podpis... :D

Justyna zresztą też... :lol:
Paula

Post autor: Paula »

Ehhh... ja niestety zbyt wiele znajomości nie nawiązałam aczkolwiek mam nadzieję że w niedlaekiej przyszłości to się zmieni :)
Jedynie z makową_panienką troszkę się poznałyśmy jak sama napisała przez bloga ale także przez chwilowe pojawianie sie koalicji rządowych :P
Jeśli chodzi o atmosferę na forum to jest naprawdę bardzo miła i ciesze się że mogę tu być :) Czuję się tu jak u siebie i tych najbardziej aktywnych użytkowników już kojarzę :)
Przesyłam buziaki i mam nadzieję że uda mi się nawiązać kontakt z większą ilością z Was.
Przesyłam serdeczne przyjacielske buziaki. Paula :*
makova_panienka

Post autor: makova_panienka »

mimo wszystko sfra nie wygląda na aż takiego wielbiciela muffinek za jakiego się podaje, przynajmniej na tym zdjęciu :wink:
Justyna Ch-ipcio

Post autor: Justyna Ch-ipcio »

Widocznie on już zarzucił pożeranie muffinek. Albo to bardzo stare zdjęcie!
ODPOWIEDZ