zszywanie baletek..

Zagadnienia techniczne, problemy tancerzy, zdrowie, pointy, ubiór, ćwiczenia itd.;
Kasia :))

zszywanie baletek..

Post autor: Kasia :)) »

praktykujecie cos takiego?
jak mi sie podarly to mi mama zszyla ale nie czulam sie w nich ani dobrze ani wygodnie. :?
a jak to jest z wami?
Nena

Re: zszywanie baletek..

Post autor: Nena »

Mi odlepiła się podeszwa. Nie chciałam ryzykować klejenia (odkleiłaby się znów przy obciąganiu palców), więc poprosiłam babcię, aby mi ją przyszyła. Efekt jest co prawda dobry, ale teraz bolą mnie w nich stopy i dziwnie się czuję... Muszę chyba jednak kupić nowe.
aankaa_baletnica=)

Post autor: aankaa_baletnica=) »

Ja jak mi sie baletki podrą to troche w nich jeszcze cwicze, a potem jak już są za bardzo dziurawe to kupuje nowe...
Marysia W

Post autor: Marysia W »

Baletki są zwykle w OSB za darmo, więc mi mama jeszcze nigdy nie zszywała. :lol: Niestety, problem jest taki, że właśnie te darmowe najszybciej się drą, ponieważ są skórzane. Materiałowe kosztują 16 zł, więc lepiej już chyba wydać tyle, niż się męczyć w pozszywanych...
Takie jest moje zdanie.
aankaa_baletnica=)

Post autor: aankaa_baletnica=) »

Materiałowe za 16 zł.... :shock: Ja musze w akcesie kupowac za 30zł (czy coś koło tego...).
Joanna

Post autor: Joanna »

Kiedys próbowałam, ale to nie jest najszczęśliwsze rozwiązanie, bo baletki się zazwyczaj przecierają, a przecież tego nie da sie tak naprawdę zszyć... Można tylko łate wstawić, ale kto to widział takie baletki ;)
Nena

Ja kupowałam za 20 zł. Wytrzymały 1,5 roku.
Marysia W

Post autor: Marysia W »

[quote:62d7d1b46b="aankaa_baletnica=)"]Materiałowe za 16 zł.... :shock: Ja musze w akcesie kupowac za 30zł (czy coś koło tego...).[/quote:62d7d1b46b]
Tak, w sklepach internetowych (ale nie tylko!) są droższe. Za szesnaście złotych można kupić w szkołach... a w twojej nie, Aniu? :wink:
Kasia :))

Post autor: Kasia :)) »

ja kupuję za 25 zł w AKCESIE i muszę zmieniać dwa razy na rok... ;)
Nena

Takie słabiutkie, czy ty tak wariujesz w nich? ;)
ODPOWIEDZ