Jak wygląda wasz pokój?

Miejsce na tematy luźno związane z baletem, tańcem i kulturą, a także posty "zapoznawcze" nowych członków Forum, nawiązywanie kontaktów;
Nati

Post autor: Nati »

aaa i uwielbiam kadzidełka w moim pokoju. Tworzy to jeszcze przytulniejszy, milszy klimacik :D
Kasia :))

Post autor: Kasia :)) »

Wydaje mi się, że jest to całkiem sporty koszt... :?

A ja mam nad oknem taką półeczkę i na niej same miśki! :D
cynamonek

Post autor: cynamonek »

mój pokój... poza mablami [ komoda, szafa, biurko, krzesło, łóżko i szafka nocna] to mam baaardzo dużo miejsca na środku gdzie moge sobie tańczyć... chociaz zdarzało mi się wymachując rękami lub nogami dobić do ktoregoś z mebli :) ściany i sufit mam żółte. (po malowaniu jedna będzie w fioletowo-zielone paski) ściany zrobione tematycznie- największa jest muzyczno-fotograficzna ;D wiszą na niej vinyle, bardzo duzo plakatów i zdjęć i na haczykach bardzo duża ilość korali a do rurki z kaloryfera przywieszone mam pełno klisz fotograficznych. druga ściana taneczna... wiszą stare baletki, zdjecia, strój, i świecznik z gietego metalu. (ta ściana dopiero się tworzy) na pozostałe dwie jeszcze nie mam pomysłu ;)

pozdrawiam, ;)
Nati

Post autor: Nati »

ja kiedyś stłukłam lampę robiąc stanie na rękach :P:P
Marysia W

Post autor: Marysia W »

[quote:336763143e="Nati"]aaa i uwielbiam kadzidełka w moim pokoju. Tworzy to jeszcze przytulniejszy, milszy klimacik :D[/quote:336763143e]
O tak. U mnie zawsze muszą się palić! Zresztą nie tylko w moim pokoju, ale w całym domu (zamiłowanie mojej mamy do hinduskich zwyczajów... :roll: )
Chat Gatto

Post autor: Chat Gatto »

Ja mieszkam w pokoju podzielonym na 2 mniejsze. Biurko, łóżko, akwarium, na drzwiach kalendarz z Elite. Planuję też kupić plakat z Ikei z poinatmi :) .
inscrutable.m

Post autor: inscrutable.m »

a ja mam ten plakat! (przepraszam, musiałam się pochwalić.. =) )
byłam któregoś dnia z koleżanką w Ikei i nagle widze jak do mnie podbiega "patrz! patrz! zobacz co dla ciebie znalazłam! na pewno się zaraz zakochasz" i w taki sposób codziennie, gdy się budze, to na nie spogladam.. =)
Polineczka

Post autor: Polineczka »

Mój pokój ma zielone ściany i żółty sufit. Jest kanapa i oczywiściewielka szafka gdzie mam wszystko. Nie może także zabraknąć koputerka. I też podobnie jak Szerina mam duże okno i widze wszystko i wiem nawet w którym miejscy jest moja szkoła.
Cheryl

Post autor: Cheryl »

[quote:e435a37540="Polineczka"]i wiem nawet w którym miejscu jest moja szkoła.[/quote:e435a37540]

Jak dostaniesz 1 to co robisz? Nie patrzysz przez okno? :twisted: :evil: :D
aankaa_baletnica=)

Post autor: aankaa_baletnica=) »

Mój pokój jest duży. Jedna ściana jest w kolorze turkusowym (oczojebny) i wisi na niej dość spory kremowy obraz z małymi kwiatuszkami z ikei. Przy tej ścianie stoi duża, rozkładana kanapa, która jest moim łóżkiem. Kremowa. Na ścianie obok jest lampa na sznureczkach zawieszona na całej ścienie. Nie umie tego za bardzo opisać. Mam w pokoju 4 duże okna... W sumie prawie cała jedna ściana (od połowy, pod oknami są kaloryfery). Mam szklane biurko i przy nim szafke z brzozową okleiną (z ikei). Naprzeciwko są dwa regały, szyflady i półki. Ogólnie jest brzozowa i kremowa okleina oraz szkło (na tych meblach). No i mam jeszcze wielką szafe. Na długość i wysokość całej ściany. Troche więcej niż połowa to lustra. Reszta ścian jest kremowa. Pod biurkiem mam turkusowy chodniczek, a przy łóżku kremowy dywan. Na biórku nie może zabraknąć laptopa. I jeszcze mam troche małyćh baletowych rzeczy (plakat z Sanshy i kalendarz Elite na drzwiach, kalendarzych z Moscow Ballet City na biurku, seria La Scale na półce itp). Ogólnie mam kremowo turkusowy pokój. Kilka osób stwierdziło, że wygląda jakby mi go ktoś projektował (tak może wyglądać tylko wtedy kiedy posprzątam :P ). Może kiedyś wrzuce jakieś foty.
ODPOWIEDZ