Jak wygląda wasz pokój?
mój pokój... poza mablami [ komoda, szafa, biurko, krzesło, łóżko i szafka nocna] to mam baaardzo dużo miejsca na środku gdzie moge sobie tańczyć... chociaz zdarzało mi się wymachując rękami lub nogami dobić do ktoregoś z mebli :) ściany i sufit mam żółte. (po malowaniu jedna będzie w fioletowo-zielone paski) ściany zrobione tematycznie- największa jest muzyczno-fotograficzna ;D wiszą na niej vinyle, bardzo duzo plakatów i zdjęć i na haczykach bardzo duża ilość korali a do rurki z kaloryfera przywieszone mam pełno klisz fotograficznych. druga ściana taneczna... wiszą stare baletki, zdjecia, strój, i świecznik z gietego metalu. (ta ściana dopiero się tworzy) na pozostałe dwie jeszcze nie mam pomysłu ;)
pozdrawiam, ;)
pozdrawiam, ;)
-
Chat Gatto
-
inscrutable.m
-
Polineczka
-
aankaa_baletnica=)
Mój pokój jest duży. Jedna ściana jest w kolorze turkusowym (oczojebny) i wisi na niej dość spory kremowy obraz z małymi kwiatuszkami z ikei. Przy tej ścianie stoi duża, rozkładana kanapa, która jest moim łóżkiem. Kremowa. Na ścianie obok jest lampa na sznureczkach zawieszona na całej ścienie. Nie umie tego za bardzo opisać. Mam w pokoju 4 duże okna... W sumie prawie cała jedna ściana (od połowy, pod oknami są kaloryfery). Mam szklane biurko i przy nim szafke z brzozową okleiną (z ikei). Naprzeciwko są dwa regały, szyflady i półki. Ogólnie jest brzozowa i kremowa okleina oraz szkło (na tych meblach). No i mam jeszcze wielką szafe. Na długość i wysokość całej ściany. Troche więcej niż połowa to lustra. Reszta ścian jest kremowa. Pod biurkiem mam turkusowy chodniczek, a przy łóżku kremowy dywan. Na biórku nie może zabraknąć laptopa. I jeszcze mam troche małyćh baletowych rzeczy (plakat z Sanshy i kalendarz Elite na drzwiach, kalendarzych z Moscow Ballet City na biurku, seria La Scale na półce itp). Ogólnie mam kremowo turkusowy pokój. Kilka osób stwierdziło, że wygląda jakby mi go ktoś projektował (tak może wyglądać tylko wtedy kiedy posprzątam :P ). Może kiedyś wrzuce jakieś foty.