Jak wygląda wasz pokój?

Miejsce na tematy luźno związane z baletem, tańcem i kulturą, a także posty "zapoznawcze" nowych członków Forum, nawiązywanie kontaktów;
Kasia :))

Jak wygląda wasz pokój?

Post autor: Kasia :)) »

Ciekawi mnie jak wygląda pokój baletnicy :lol: Tzn nie chodzi mi tylko o elementy baletowe, ale ogólnie. Jak mieszkacie? ;)
Nati

Post autor: Nati »

ja mam mały ale baaardzo przytulny pokoik. Mnóstwo zdjęć, obrazów... ogroooomne łoże (tzw małzeńskie) i ogrooomne lustro :PP komputerek, wieża, fotelik.... to wszystko w tym malutkim pokoiczku :) kocham go ! :D
szerina

Post autor: szerina »

---
raisa

Post autor: raisa »

zdaje mi się że juz o tym pisaliśmy ale...;)
Mój pokój ma różowe ściany (delikatny róż) a głównym elementem mojego pokoju to nowa kanapa narożnikow, która zajmuje połowę pokoju ( ;) ) a po drugiej stronie mojego "świata" są megle czyli: biurko i szafy. Jest tez miejsce w którym mam toaletke ale w przyszłości będzie tam drążek.
.:tutu:.

Post autor: .:tutu:. »

Kasiu....
[url]http://www.balet.pl/forum_balet/viewtopic.php?t=3176&start=0[/url]
raisa

Post autor: raisa »

Ale Kasi nie chodziło o taniec w naszych pokojach tylko o nasze pokoje jak ogólnie wyglądają.
gonia

Post autor: gonia »

cóż... ja mam pokój niebiesko- brązowy :)
niebieskie ściany (które niedługo przemaluję na niebieskie w kwiatki ^^ )
niebieska kanapa
regał na książki, duuuuże biurko, szafa wnękowa (wielkości prawie całej ściany xD ), klatka królika (oczywiście niebieska kuweta), dywan we wzorki i oczywiście różne dodatki typu obrazki, antyramy, aniołki wiszące... na parapecie moja kolekcja figurek koników...
Cheryl

Post autor: Cheryl »

[quote:c11e39f78f="raisa"]Ale Kasi nie chodziło o taniec w naszych pokojach tylko o nasze pokoje jak ogólnie wyglądają.[/quote:c11e39f78f]

No to można zmienić ten temat "Elementy tańca w Waszych domach" czy jak to tam jest na :Wasze pokoje. Bo chyba bez sensu zakładać kolejny temat w sumie o tym samym..
Marysia W

Post autor: Marysia W »

Mój pokój ma błękitne ściany i ciemnoniebieskie panele. Po prawej stronie, pod skosem, jest okno i pod nim stoi łóżko. Obok wciśnięta jest szafka nocna, na niej kilka książek, figurka baletnicy, lampka. Obok kolejna szafka z moimi opowiadaniami, listami i takimi różnymi :) Obok, pod większym skosem (ale można jeszcze stanąć) jest garderoba. Potem na głównej jest wierzba dachowa, w kształce krzyża obwieszona lampkami choinkowymi, obrazkami Maryji , Jezusa, na ramionach jest różaniec, pamiątka z komunii. Obok, na "lewej ścianie" obrazy mojego taty i moje. Na samym końcu, przy ścianie koło drzwi stoi mój regał na książki i biurko.
Kasia :))

Post autor: Kasia :)) »

Ale mi chodzi konkretnie o wasze pokoje a tam byłoby to offtopem, Cheryl ;)

Nati, zamierzasz fikać na ogromnym łóżku przeglądając się w ogromnym lustrze? :P

[quote:3f59c7555a]duże "okno na świat"[/quote:3f59c7555a]

tylko nie mów, że takie na całą ścianę <serdusia>

[quote:3f59c7555a]mam toaletke[/quote:3f59c7555a]

a ile czasu dziennie przy niej spędzasz ? :mrgreen:

Goniu, aż tak kochasz niebieski? Bo mi by było zbyt chłodno w takim pokoju :P

Marysiu, twój pokoik mi zaimponował, bo bardzo ładnie go sobie wyobrażam. Chciałabym kiedyś zobaczyć to cudko :P

A mój pokój jest duży(przynajmniej moim zdaniem, chociaż ja bym go jeszcze powiększyła) i ma chyba 5 na 6m. :P Ściany są w kolorach:
*jedna ściana jasnoniebiesko-ciemnoniebieska i połowa drugiej tak samo
*tak jak wyżej, z tym że jasnozielono-ciemnozielone
*Jedna cała oraz pasek wnęki morelowo-czerwony
*żółty sufit.
Na podłodze mam panele, a meble są sosnowe. Prawie całą jedną ścianę stanowią okna(sztuk3 :P ) oraz drzwi tarasowe(ten z kolei jest długi, ale dosyć wąski. 2 na 6m?).
Jestem w trakcie przeciągającego się już remontu, więc wybaczcie :P

Tu parę zdjęć z mojego światka :P

http://img362.imageshack.us/img362/1037/fgxn0.jpg
http://img362.imageshack.us/img362/8277/p66kn9.jpg
http://img393.imageshack.us/img393/2513/tgmo2.jpg

Zaznaczam, iż są to zdjęcia z ubiegłorocznych wakacji i trochę się już od tamtego czasu pozmieniało :P
ODPOWIEDZ