XVII Międzynarodowa Konferencja Tańca Współczesnego w Bytomi

Ogłoszenia, informacje i dyskusje o kursach, konkursach, warsztatach, audycjach, powstających szkołach. Kursy baletowe dla dorosłych;
Wallyy

Post autor: Wallyy »

Nie ale kolażanka z która przyjechałam brała.
magentte

Post autor: magentte »

Ja spałam w internacie. Warunki takie typowe, żadnych luksusów, ale jest łazienka w pokoju, lodówka na cały internat takie małe rzeczy a dużo dają gdy się tyle ćwiczy :D. I pokoje dosyć duże. Daleko może troszkę, ale wystarczy w tramwaj wsiąść, często jeżdżą, nie było strasznego problemu :).
sisha945

Post autor: sisha945 »

o tak.. lodówka bywa przydatna.. zwłaszcza jak przez całe warsztaty jest około 30 stopni , wszystko sie psuje momentalnie ;//
my niestety nie mielismy takich luksusów: była jedna łazienka na piętrze, ale najgorsze były schody (mieszkalismy na takim jakby poddaszu- 4,5 pietro :? ).

a same warsztaty bardzo mi sie podobały: może organizacja nie zawsze była najlepsza, a tak to super :) Najbardziej podobała mi sie klasyka u Harmena Trompa i współczesny u Saara H. - na takiej lekcji nigdy wczesniej nie byłam :D
Wallyy

A jesli chodzi o Trommpa to byłaś na zaawansowanym czy podstawie?
sisha945

podstawowa
ciekawa jestem czy ciezko było w zaawansowanej..?
Wallyy

Ja byłam pare razy, poprostu zwykła klasyczna lekcja.
fijoletowa

Post autor: fijoletowa »

i ja też tam byłam! ;) jejku, dzisiaj w pracy usłyszałam piosenkę z zajęć u Byrona i aż się wzruszyłam. generalnie rewelacja, ale też niektóre zajęcia mnie nawiodły- np. flamenco dla tancerzy współczesnych. liczyłam na mega energię a była lipa.
i też byłam u Trompa, na podstawie, bardzo spokojnie było, w sam raz na początek dnia. ;)
pannaanna

Post autor: pannaanna »

fijoletowa a o której piosence mówisz?bo ja szukam wszędzie i na wszystkie sposoby takiej co puszczał na rozgrzewce,nie pamiętam dokładnie słów ale taka wolna ''....this is love, crazy love...'' coś w tym stylu ;) Jak ktoś wie o co mi biega i zna tytuł to błagam podajcie ! :oops: A co powiecie o zajęciach u Saar Harrari?był ktoś z tego grona u niego?
sisha945

tez poszukuje piosenki z rozgrzewki, a dokładniej z rozciągania.. taka wolna właśnie..
Ja byłam u Saara i było... trudno znależć odpowiednie słowo :D . było dziwnie ale super fajnie :D
Jedne z najciekawszych zajęć na których kiedykolwiek byłam.
fijoletowa

Post autor: fijoletowa »

a, nie, właśnie tej z rozgrzewki nie pamiętam, cholera! :/ miałam się go zapytać, ale zapomniałam. ale mówię o tej, o której był układ w drugim tygodniu (bo tylko wtedy byłam)- ta ckliwizna Blunta- 'Goodbay my lover"
ODPOWIEDZ