hej :* :)jestem tutaj nowa wlasnie dzisiaj sie zarejestrowalam :)bardzo bym chciala chodzic na moliera wlasnie na klasyke :)ale nigdy nie tanczylam baletu oczywiscie znam pare krokow ale stac na pointach niestety nie potrafie :(tanczylam tylko taniec wspolczesny i jazzowy jak myslicie czy warto??bo ja kocham tanczyc i staram sie byc na kazdych zajeciach..mam do was kilka pytan a mianowicie czy mozna sie tam duzo nauczyc ile kosztuje miesiac nauki??ile razy w tyg sa zajecia i w jakich godzinach??teraz chodze ostatni rok do LO i chce isc na IKK :)oczywiscie na jazz :)
pozdrawiam wszystkich :):)prosze o szybka odp i z gory dziekuje ;)
Witam serdecznie! Chwilowo jestestem za granicą, ale planuję się zapisać na klasykę dla dorosłych w szkole Egurrola na ul. Zwirki i Wigury(Ochota(. Czy jet tu ktoś kto już tam chodził? Było by miło poznac kogoś jeszcze orzed zapisami !
pozdrówki :D
Droga Szalona, ja tam chodzę. Co prawda od niedawna, ale przyznaję szczerzę, że bardzo jestem z tych zajeć zadowolona.. Mam porównanie, gdyz wczesniej chodziłam na Moliera i chyba musze przyznać, że z zajęć z p. Akucewicz wynosze więcej.. Poza tym to niesamowita osoba! =)
Więc gorąco polecam.
(a tak btw.. to chyba jedynie nieskomercjalizowane zajecia w EDSie...)
Nareszcie ktoś kompetentny :smile:
Nie wiem jak mi sie uda z czasem, bo w tym semestrze pisze licencjat, ale juz postanowilam: na styczeń się zapisuję :D
Powiedz mi proszę, ile to kosztuje,kiedy są zajęcia i jak się nazywa grupa (co bym wiedziała gdzie Cię spotkać) :mrgreen: