Klasyka - Warszawa - zajęcia dla dorosłych

Ogłoszenia, informacje i dyskusje o kursach, konkursach, warsztatach, audycjach, powstających szkołach. Kursy baletowe dla dorosłych;
Zetka86

Post autor: Zetka86 »

oki dzięki bardzo.
I Luv Dance:)

Post autor: I Luv Dance:) »

hej :* :)jestem tutaj nowa wlasnie dzisiaj sie zarejestrowalam :)bardzo bym chciala chodzic na moliera wlasnie na klasyke :)ale nigdy nie tanczylam baletu oczywiscie znam pare krokow ale stac na pointach niestety nie potrafie :(tanczylam tylko taniec wspolczesny i jazzowy jak myslicie czy warto??bo ja kocham tanczyc i staram sie byc na kazdych zajeciach..mam do was kilka pytan a mianowicie czy mozna sie tam duzo nauczyc ile kosztuje miesiac nauki??ile razy w tyg sa zajecia i w jakich godzinach??teraz chodze ostatni rok do LO i chce isc na IKK :)oczywiscie na jazz :)

pozdrawiam wszystkich :):)prosze o szybka odp i z gory dziekuje ;)
Ayaka

Post autor: Ayaka »

Nauczyć można sie sporo. Szczegółowe informacje najlepiej zaczerpnać bezpośrednio w studiu http://www.taniecstudio.pl/
I Luv Dance:)

Post autor: I Luv Dance:) »

o dziekuje bardzo :)za szybka odp :)jeszcze dzisiaj sprobuje sie tam dodzwonic :)
pozdrawiam
Charlotte

Post autor: Charlotte »

i jak poszło? zapisałaś się?
szalona

Post autor: szalona »

Witam serdecznie! Chwilowo jestestem za granicą, ale planuję się zapisać na klasykę dla dorosłych w szkole Egurrola na ul. Zwirki i Wigury(Ochota(. Czy jet tu ktoś kto już tam chodził? Było by miło poznac kogoś jeszcze orzed zapisami !
pozdrówki :D
inscrutable.m

Post autor: inscrutable.m »

Droga Szalona, ja tam chodzę. Co prawda od niedawna, ale przyznaję szczerzę, że bardzo jestem z tych zajeć zadowolona.. Mam porównanie, gdyz wczesniej chodziłam na Moliera i chyba musze przyznać, że z zajęć z p. Akucewicz wynosze więcej.. Poza tym to niesamowita osoba! =)
Więc gorąco polecam.

(a tak btw.. to chyba jedynie nieskomercjalizowane zajecia w EDSie...)
green

Post autor: green »

A nie wiesz czy te zajecia odbeda sie jakos w okresie swiateczno- sylwestrowym? bo chetnie bym sie wybrala :)
inscrutable.m

Post autor: inscrutable.m »

Pytasz o zajecia w EDSie?
Jeśli tak - to zajecia, które odbywają się przez cąły rok szkolny. Dlatego też na okres świąteczny jest przerwa.

A tak swoją drogą - zachęcam wszystkich na zajecia z Literatury Baletu dla każdego. Wiecej informacji dla stronie EDSU (www.taniec.com.pl)
szalona

Post autor: szalona »

Nareszcie ktoś kompetentny :smile:
Nie wiem jak mi sie uda z czasem, bo w tym semestrze pisze licencjat, ale juz postanowilam: na styczeń się zapisuję :D

Powiedz mi proszę, ile to kosztuje,kiedy są zajęcia i jak się nazywa grupa (co bym wiedziała gdzie Cię spotkać) :mrgreen:
ODPOWIEDZ