[quote26="Ali"][quote26="Idris"]... Pamiętam zeszłoroczne zamknięcie sezonu Świętem Wiosny z naszym Wybrańcem... [/quote26]
Z naszym i nie tylko... Bo popatrz, gdzie tego wspaniałego bejartowskiego Wybrańca także polubili już wcześniej i w jakim go tam zestawili towarzystwie - m.in. obok Roberta Bolle i naszego Woytka Lowskiego (archive, february 2012)

http://boysinballet.tumblr.com/post/17360844786/thedailyballet-vladimir-yaroshenko-in-maurice
PS. Jeśli tego nie znałaś, to przyjmij jako drobny upominek za to, że się nie poddajesz, Idris.[/quote26]
Dziękuję.
Chciałam się pochwalić, że się udało. W necie. Jadąc autobusem weszłam na stronę. Biletowa marność moim oczom się ukazała. Czyli czarne kwadraciki. Oraz trzy żółte, których wczoraj nie było. Nie za "miliony" i nie w najgorszych miejscach. Kupiłam dwa. I właśnie przed sekundą je odebrałam. Niestety na Obsesje nie ma nic nie tylko w Internecie. W kasie również. Ale oczywiście się nie poddam a tymczasem powtórzę sobie Basilio w wykonaniu naszej gwiazdy. Jak to dobrze, że można takie operacje wykonać za pomocą telefonu. Uff... Ale kamień mi z serca spadł.

p.S. Nieprawda, nie kamień mi z serca spadł, tylko skakałam z radości i do wszystkich się usmiechałam w drodze do domu, ściskając bilety w torebce...