Dance Choice

Adresy i linki do sklepów. Dyskusje na temat producentów. Informacje o nowych sklepach.
Diafora

Post autor: Diafora »

Ceny w tym sklepie są naprawdę atrakcyjne, wysyłka jest za darmo, a 53... to dolary, a nie euro, mi ciągle zamienia walutę kiedy próbuję sklecić zamówienie. I sklep internetowy obsługuje Ryga na Łotwie nie Litwie ;) a towary wysyła Moskwa z fabryk. Jeden prblem to przewalutowanie z banku kiedy się chce zapłacić przelewem, bo jest kosztowne dosyć, więc czekam teraz na moją kartę do płacenia w internecie z Mbanku...

bo ja...nie mogę się temu oprzeć:
http://www.dancechoice.com/card.asp?goods=474
[img:80add484e6]http://www.dancechoice.com/dance/obj/Pictures[@ID=1529]/@ImgBody[/img:80add484e6]
Elliot

Post autor: Elliot »

mam pytanie do zamawiających; ile czekaliście na przesyłkę? tak się zastanawiam i sobie czekam na swoją :roll:

EDIT: sama sobie odpowiem :P około dwóch tygodni
arizona

Post autor: arizona »

po prostu uwielbiam ten sklep i naprawdę szczerze mogę go polecić. zamawiam tam kostiumy, baletki i inne ubiory czy jakieś tam dodatki.

są dostępne wszystkie modele kostiumów, ba każdy kolor i rozmiar, a niestety w polskich sklepach często mi się coś podoba, ale niestety jest za małe / za duże / nie w tym kolorze co trzeba. wydaje mi się, że generalnie kostiumy grishko są takie bardziej hmmm "szykowne"? ;) plus jak któs chcę jakąś wariację, wystarczy napisać do działu sprzedaży.

pointy raczej lepiej kupić w Elite (chyba, że ktoś chce miracle albo triumph, których w Łodzi nie mają). Jedyną wadą jest czas realizacji zamówienia, więc warto zamawiać z dużym wyprzedzeniem. czasami trzeba czekać nawet do miesiąca. ja najczęściej robię duże zamówienie tak żeby starczyło mi przynajmniej na semestr ;)
Chiquita

Post autor: Chiquita »

Ja tydzień temu zamówiłam u nich baletki (mod. 6) wyszło mi o blisko 40zł taniej niż w Elite. Na dancechoice.com ten model kosztuje 17.90$ czyli +/- 57zł, a w Elite 85zł + koszty przesyłki czyli 100 razem....
Opłaca się poczekać trochę na zamówienie, aczkolwiek mam nadzieję, że nie będzie dłużej niż miesiąc, bo na 15 czerwca potrzebuję nowe baletki :)
ciksa

Post autor: ciksa »

szkoda, że wcześniej nie trafiłam na ten temat. kupiłabym sobie baletki z tej strony... :C kurcze, ten sklep jest genialny! <3
Lorenzo

Post autor: Lorenzo »

Ja też tam czasami zamawiam, wszystko jest super, jedyny minus to czas oczekiwania, ale informują o tym od razu. Ja czekałam na kostium ponad 2 miesiące (ale do USA więc może też dlatego).
lj

Post autor: lj »

Czy Wam też ostatnio nie uruchamia się strona? Od kilku dni próbuję na nią wejść, ale nie może się załadować.
ODPOWIEDZ