Sklep mieści sie na Litwie, ale zakupy wysyłane są z Moskwy. Oferta Grishko jest tak bogata, że nie wiadomo co wybrać. Do mnie właśnie dotarła przesyłka od nich i jestem wniebowzięta. Płatność karta kredytową:)
Za przesyłkę nie płaciłam nic, mniejsze towary, także pointy, wysyłane są za free. Dogadywałam sie z nimi po angielsku, ceny tez mozna sobie wyświetlac w kilku walutach i co wazne, można wybrac walutę, w jakiej chcemy płacić za towary. Bo na stronie sklepu ceny są podane w euro, ale ja mam walutę rozliczeniową w $, wiec wolałam w $ płacić.
W ogóle niesamowite jest to, że wszystkie paczki szyte są specjalnie dla zamawiajacych. Zauważcie, że przy kupnie nie wybiera sie standardowego rozmiaru, a podaje dokładne swoje wymiary:) I taką paczuszkę szyją w Moskwie i wysyłają w świat :shock:
Cenowej rewelacji nie widzę nawet przy płatności w $ poity Elite są za 48$ czyli +/- 105 zł na stronie Elite /czyli polskiego Grishko/ cena zależnie od rozmiaru 92 - 104 zł, czyli dodać koszty przesyłki i tu i tam, prawie to samo.
Z lekką tendencja że w "naszym" Grishko taniej, chyba że komus bardzo zależy na czymś czego nie ma w ofercie Elite, to wtedy warto jeszcze raz przeliczyć.