Dance Choice

Adresy i linki do sklepów. Dyskusje na temat producentów. Informacje o nowych sklepach.
Nikiya

Dance Choice

Post autor: Nikiya »

Sklep mieści sie na Litwie, ale zakupy wysyłane są z Moskwy. Oferta Grishko jest tak bogata, że nie wiadomo co wybrać. Do mnie właśnie dotarła przesyłka od nich i jestem wniebowzięta. Płatność karta kredytową:)

http://www.dancechoice.com/default.asp
tasia92

Post autor: tasia92 »

A ile zapłaciłaś za przesyłkę?
A w jakim języku się trzeba z nimi dogadać? Bo jak rosyjski to nie miło :oops:
Nikiya

Za przesyłkę nie płaciłam nic, mniejsze towary, także pointy, wysyłane są za free. Dogadywałam sie z nimi po angielsku, ceny tez mozna sobie wyświetlac w kilku walutach i co wazne, można wybrac walutę, w jakiej chcemy płacić za towary. Bo na stronie sklepu ceny są podane w euro, ale ja mam walutę rozliczeniową w $, wiec wolałam w $ płacić.
nathaliye

Post autor: nathaliye »

oni w ogole maja niesamowity wybor wszystkiego, niektore rzeczy sie pokazuja w polsce ale takiej oferty jeszcze nie widzialam
Nikiya

W ogóle niesamowite jest to, że wszystkie paczki szyte są specjalnie dla zamawiajacych. Zauważcie, że przy kupnie nie wybiera sie standardowego rozmiaru, a podaje dokładne swoje wymiary:) I taką paczuszkę szyją w Moskwie i wysyłają w świat :shock:
gonia

Post autor: gonia »

hmm... niektóre body są przepiękne, mówią 'kup mnie!'.

a jak w porównaniu z polskimi cenami grishko?
kosssela

Post autor: kosssela »

Myślałam o zamówieniu point przez stornę tego sklepu- Cena 36.28 euro :)

Niestety po podliczeniu kosztów przesyłki pzy stornie zamówienia towaru wyświetliła mi sie mniej malownicza cena- 53 euro :evil:
Więc zrezygnowałam..
odette

Post autor: odette »

no to troche duzo. wyjdzie chyba mniej wiecej tak jak z Plskiego sklepu. poprawcie mnie jesli sie myle
Ayaka

Post autor: Ayaka »

Cenowej rewelacji nie widzę nawet przy płatności w $ poity Elite są za 48$ czyli +/- 105 zł na stronie Elite /czyli polskiego Grishko/ cena zależnie od rozmiaru 92 - 104 zł, czyli dodać koszty przesyłki i tu i tam, prawie to samo.
Z lekką tendencja że w "naszym" Grishko taniej, chyba że komus bardzo zależy na czymś czego nie ma w ofercie Elite, to wtedy warto jeszcze raz przeliczyć.
odette

Post autor: odette »

czyli mniej wicej wychodzi na to samo. :/ ale prawda ze na Dance Choice jest wiecej rzeczy, o wiele wiecej...
ODPOWIEDZ