Sklep baletowy "Troczek" koło OSB w Bytomiu

Adresy i linki do sklepów. Dyskusje na temat producentów. Informacje o nowych sklepach.
julianka

Post autor: julianka »

Bodajże baletki z Grishko kosztują 75 zł z tego co pamiętam.
lj

Post autor: lj »

Wybaczcie, że odkopuję temat. Mam pytanie- czy orientuje się ktoś ile kosztuje w tym sklepie body (czy cena zależy od wzrostu- mi chodzi o 152cm) i rajstopy?
I czy wspomniane już wcześniej body zamawia się i trzeba na nie jakiś czas czekać, czy można przyjść i od razu są różne rozmiary do wyboru, przymierzenia i kupienia?

A, jeszcze odnośnie otwarcia sklepu- czy będzie on czynny 29 czerwca (zakończenie roku szkolnego)?

EDIT:
Z braku odpowiedzi wybrałam się dzisiaj do owego sklepu, więc jakby ktoś chciał wiedzieć- bladoróżowe rajstopy są po 16zł. Body w różnych cenach, z tego co się zorientowałam na mój wzrost to najtańsze tak 30/40-pare złotych. Są już do wyboru i kupienia "od razu", ale jak ktoś chce, to można zamówić. Na zakończenie sklep będzie czynny tak do 16-stej i mniej-więcej do tej godziny przez pierwsze kilka dni lipca, bo potem coś Pani w sklepie wspominała o urlopie (a przynajmniej tak to zrozumiałam).
lj

Ma ktoś może numer do Troczka? Zgubiłam gdzieś wizytówkę, a niestety nie mam czasu się tam wybrać sprawdzić, czy są już mniejsze rozmiary point :)
dorra

Post autor: dorra »

Byłam dzisiaj w troczku z zamiarem kupienia point. Ale point nie ma od grudnia. Zadnych. i nie wiadomo kiedy będą. Pani mówiła, że całe OSB ma problem, więc to nie jest tak, że tylko dla obcych nie ma (:
Więc jeśli ktoś się wybiera to lepiej niech najpierw zadzwoni, by nie marnować czasu.
nr do Troczka: 503-344-733
adres: Bytom, ul.Jagiellońska 17
pon.-pt. 10.00-17.00
lj

[b:7ca5d0cca9]dorra[/b:7ca5d0cca9], też byłam z tym zamiarem. Pani mówiła, że w lutym mają już być i sama się dziwi, że jeszcze nie ma. Dzwoniła do nich i zero reakcji. Dostanę wiadomość jak już będą i napiszę tu na forum. To jest problem, bo też czekałam aż do lutego, a na moich obecnych mało co mogę zrobić... oby dostawa była jak najszybciej! Napisze jak będą.
Chyba, że ktoś będzie wiedział wcześniej, to niech napisze też, bo ja w sumie prosiłam, żeby Pani mi napisała jak będą rozmiary mniej-więcej, które bym chciała zmierzyć.
Novice

Post autor: Novice »

Jakie pointy mają w troczku (sansha/ bloch/ grishko)? W jakich cenach (wyższych, niż w internecie?
dorra

Post autor: dorra »

jak są, to mają grishko, akces i łódzkie.
Spidi

Post autor: Spidi »

Czy moglby ktos napisac w jakich cenach sa pointy w Troczku?
lj

Z tego co pamiętam jakoś 150zł za Grishko (mają Fouette i 2007). Jak szukasz Sanshy to jest w Katowicach w Stakato, w Troczku są Grishko (chyba, że coś się zmieniło, ostatnio byłam w czerwcu. W soboty jest nieczynny, to uprzedzam)
Spidi

Post autor: Spidi »

Dzieki za informacje! Mialam nadzieje,ze wlasnie bedzie cos taniej niz w Stakato...
ODPOWIEDZ