Sklep baletowy "Troczek" koło OSB w Bytomiu
Sklep baletowy "Troczek" koło OSB w Bytomiu
Kilka kroków od szkoły można kupi pointy, baletki, tutu, body, charakterki, harnadle itp.
Pani jest bardzo miła, zawsze pomoże w dopasowaniu rozmiaru.
Dziewczyny z naszej klasy (w tym ja :) ) przepadamy wręcz za chodzeniem do "Troczka".
Jeżeli więc ktos mieszka koło Bytomia i potrzebuje point to wie gdzi się udać :D
Pani jest bardzo miła, zawsze pomoże w dopasowaniu rozmiaru.
Dziewczyny z naszej klasy (w tym ja :) ) przepadamy wręcz za chodzeniem do "Troczka".
Jeżeli więc ktos mieszka koło Bytomia i potrzebuje point to wie gdzi się udać :D
Gdy ja chciałam się udać do troczka zawsze był zamknięty. Nie wiem jak teraz ale, dziewczyny z grupy kupują, i wchodzą :D . Z tego co się dowiedziałam ostatnio (chyba) trzeba wejść do szkoły i się zapytać o tą panią.
EDIT Dostałam się do troczka!! :D Ale zaopatrzenie słabe :/.... Są baletki,rajstopy,gumki, i pointy z grishko, łódzkie i akces.
EDIT Dostałam się do troczka!! :D Ale zaopatrzenie słabe :/.... Są baletki,rajstopy,gumki, i pointy z grishko, łódzkie i akces.
[quote:ad2402e7f0="Nati"]no są tam po prostu najpotrzebniejsze rzeczy.
swoją drogą ma ktoś może numer do troczka??? bo ostatnio dostałam od Pani numer i chyba mam nieprawidłowy... musiałam się pomylić. A teraz potrzebuję tam zadzwonić[/quote:ad2402e7f0]
Sama nie wiem jaki jest numer zapytam się i potem wlepie :569:
swoją drogą ma ktoś może numer do troczka??? bo ostatnio dostałam od Pani numer i chyba mam nieprawidłowy... musiałam się pomylić. A teraz potrzebuję tam zadzwonić[/quote:ad2402e7f0]
Sama nie wiem jaki jest numer zapytam się i potem wlepie :569: