Balet dla dorosłych Kraków
[quote:fe5540cc25="Muguet"]
Właśnie w poniedziałek wybieram się tam w celu zapisania na zajęcia :)
[/quote:fe5540cc25]
Super! :)
[quote:fe5540cc25]
Zastanawiam się jak to będzie wyglądało - czy ktoś zaczynający od całkowitego zera nie będzie krótko mówiąc odstawał od grupy czy może cała grupa jest w takiej sytuacji ? :)[/quote:fe5540cc25]
Myślę, że większość będzie zaczynać od zera.
Właśnie w poniedziałek wybieram się tam w celu zapisania na zajęcia :)
[/quote:fe5540cc25]
Super! :)
[quote:fe5540cc25]
Zastanawiam się jak to będzie wyglądało - czy ktoś zaczynający od całkowitego zera nie będzie krótko mówiąc odstawał od grupy czy może cała grupa jest w takiej sytuacji ? :)[/quote:fe5540cc25]
Myślę, że większość będzie zaczynać od zera.
[quote:b821c73ec1="Muguet"][b:b821c73ec1]agta[/b:b821c73ec1], czyli mam rozumieć, że Ty też będziesz ? : )[/quote:b821c73ec1] jęsli tylko ruszą to będę :)
[quote:b821c73ec1]+ robiąc mały offtop - jeśli tak, to poza baletkami w co się przyodziewasz ? : )[/quote:b821c73ec1]legginsy/spodnie dresowe plus podkoszulek
[quote:b821c73ec1]+ robiąc mały offtop - jeśli tak, to poza baletkami w co się przyodziewasz ? : )[/quote:b821c73ec1]legginsy/spodnie dresowe plus podkoszulek
-
Lady_Gold_Moth
Zbieram grupę chętnych na zajęcia klasyki dla młodzieży i dorosłych; lekcje będą odbywać się raz w tygodniu w centrum Krakowa, najpewniej w poniedziałki lub czwartki. Program przewiduje podstawy tańca klasycznego uzupełnione elementami techniki ruchu i neoklasyki w dostosowanej do możliwości uczestników, interesującej formie 
Zainteresowanych proszę o kontakt, udzielę szczegółowych informacji.
Zainteresowanych proszę o kontakt, udzielę szczegółowych informacji.
witam 
Jestem bardzo zainteresowana nauka tanca klasycznego w Krakowie. Szukam grupy koniecznie dla poczatkujaych (tak totalnie od zera) doroslych. Przegladnelam ten watek, wiec juz przynajmniej wiem, gdzie mniej wiecej sa jakies osrodki. Jednak mam pytanie: czy kursy rozpoczynaja sie zawsze w lecie/pazdzierniku? Nie ma takich rozpoczynajacych sie wlasnie w zimie? Niestety wczesniej nie moglam sie zapisac, nie chce czekac pol roku, a dolaczyc do grupy niby poczatkujacej, ktora juz jednak toche lekcji miala tez nie widze sensu, w koncu bede stratna o te kilka cwiczen, a musze niestety uczyc sie od podstaw
Jestem bardzo zainteresowana nauka tanca klasycznego w Krakowie. Szukam grupy koniecznie dla poczatkujaych (tak totalnie od zera) doroslych. Przegladnelam ten watek, wiec juz przynajmniej wiem, gdzie mniej wiecej sa jakies osrodki. Jednak mam pytanie: czy kursy rozpoczynaja sie zawsze w lecie/pazdzierniku? Nie ma takich rozpoczynajacych sie wlasnie w zimie? Niestety wczesniej nie moglam sie zapisac, nie chce czekac pol roku, a dolaczyc do grupy niby poczatkujacej, ktora juz jednak toche lekcji miala tez nie widze sensu, w koncu bede stratna o te kilka cwiczen, a musze niestety uczyc sie od podstaw
moim zdaniem szkoda tracić kolejne pół roku czy nawet rok. najlepiej pójdź po prostu na zajęcia takiej grupy początkującej (nawet jeśli zaczęła od października czy nawet września).
pójdziesz i sama się zorientujesz jak Ci idzie. a na takich grupach początkujących zwykle jest tak, że ciągle dochodzą nowe osoby, a poza tym powtarza się długo ćwiczenia te podstawowe ewentualnie dodając jakieś lekkie urozmaicenia.
sama zresztą zobaczysz, a nauczyciel na pewno też Ci powie jak Ci idzie.
ale próbuj! próbuj!
dla takiej radości, jaką daje balet szkoda czekać jeszcze kolejne miesiące
)
a co do miejsca, to jeśli chodzi o początkującą grupę polecam NCK.
pójdziesz i sama się zorientujesz jak Ci idzie. a na takich grupach początkujących zwykle jest tak, że ciągle dochodzą nowe osoby, a poza tym powtarza się długo ćwiczenia te podstawowe ewentualnie dodając jakieś lekkie urozmaicenia.
sama zresztą zobaczysz, a nauczyciel na pewno też Ci powie jak Ci idzie.
ale próbuj! próbuj!
dla takiej radości, jaką daje balet szkoda czekać jeszcze kolejne miesiące
a co do miejsca, to jeśli chodzi o początkującą grupę polecam NCK.