Jakie mam podbicie ?

Zagadnienia techniczne, problemy tancerzy, zdrowie, pointy, ubiór, ćwiczenia itd.;
eventail

Post autor: eventail »

http://imageshack.us/photo/my-images/809/obraz001qz.jpg/
http://imageshack.us/photo/my-images/23/obraz002lt.jpg/
a to jest moja szacowna prawa stopa, której bezczelnie zrobiono zdjęcie kamerką internetową. I cóż? :P
Kasiek

Post autor: Kasiek »

wg. mnie bardzo ładny łuk..ale pracować nad podbiciem trzeba zawsze:)
Shecharchoret

Post autor: Shecharchoret »

Podbicie rzeczywiście ładne, ale nie osiadać na laurach, ćwiczyć ćwiczyć :D
eventail

To się rozumie samo przez się :P Śmiesznie tylko bo podbicie prawej nogi mam ciut lepsze od nogi lewej... a także jest lepiej rozciągnięte.
Nataszaa

Post autor: Nataszaa »

To nic takiego, wiele osób tak ma. ;) Zresztą podobnie jest z rozciągnięciem, wiele osób jest lepiej rozciągniętych na prawą nogę niż na lewą. :)
marysienka

Post autor: marysienka »

ja tak mam też, tylko że podbicie mam lepsze w lewej stopie, a na prawą nogę jestem bardziej rozciągnięta :)
venus-in-furs

Post autor: venus-in-furs »

[quote6b="marysienka"]ja tak mam też, tylko że podbicie mam lepsze w lewej stopie, a na prawą nogę jestem bardziej rozciągnięta :)[/quote6b]

Dokładnie tak samo mam i ja. Tylko że o ile w nogach jest to minimalna różnica, to w stopach już duża i nie jest to szczególnie piękne.
marysienka

Post autor: marysienka »

aa, to u mnie odwrotnie :D
mała różnica pomiędzy podbiciami, ale większa (nie jakaś mega, ale widać) pomiędzy rozciągnięciem obydwu nóg.

[size=9c8]I zgadnijcie, jaki jest mój plan 100 dni...[/sizec8]
eventail

U mnie też jest duża różnica w rozciągnięciu nóg. Lewa jest bardzo rozciągnięta a prawa niestety już nie tak bardzo, ale to przez kontuzję... Ale już powoli wracam do szpagatu na prawą nogę i jest coraz lepiej, szczególnie jak się miało miesiąc przerwy :) Teraz jest miodzio jeśli chodzi o rozciąganie, w końcu ciało jest wypoczęte. (to była moja pierwsza tak długa przerwa po 5 latach trenowania xD)
inaenka

Post autor: inaenka »

[color=greena1]Pozwolę sobie przytoczyć zasadę tego tematu:[/colora1]
[quotea1]Mała uwaga dotycząca tego wątku. [ua1]W założeniach chodziło o to by użytkownicy chcący zamieścić zdjęcie swojego podbicia umieścili je na forum ,a pozostali by komentowali.[/ua1]Zaznaczam, ze nic niewnoszące w konwersacje posty typu (pisane po raz czwarty!) "ojej, jakie masz piękne podbicie!" , "ach, cóż z talent" albo "a nie masz aparatu cyfrowego?" - będą usuwane.
Zachęcam do pisania ciekawych [ua1][color=browna1]MERYTORYCZNIE[/colora1][/ua1] postów typu - "nie masz rewelacyjnego podbicia, popracuj nad obciagnięciem palców, obwiązuj sobie cou de pied bandażem,a na pewno sie poprawi!". Zycze milej dyskusji i wymiany doświadczeń- s.[/quotea1]

[color=greena1]O rozciąganiu do szpagatów, a nawet o ćwiczeniu podbicia (sic!) mamy osobne tematy.

inae.[/colora1]
ODPOWIEDZ