[quoteea="Father"]
Czasem jak jestem na spektaklu marzy mi sie kufel piwa i możliwość okrzyku -" O k....a" [/quoteea]
Byłam na [iea]Bajaderze[/iea] z towarzyszem, który miał potrzebę wyrażenia głośno swojego nagłego zdziwienia, gdy siedzący na schodach Złoty Bożek się poruszył i okazało się, że nie jest elementem scenografii, na szczęście tego nie zrobił
[quote04="Diafora"]Trochę z innej beczki - Wojciechowska "zniknęła" z listy zespołu? Czy to internetowy chochlik czy kłótnia kochanków?[/quote04]
nie chochlik, co do kłótni to nie mam żadnych rzesłanek wiarygodnych by tak twierdzić, ale faktem jest ze Natalia Maria Wojciechowska nie tańczy juz w PBN
coś tam słyszałam, ale ponieważ sa aż 3 balety i w każdym inna obsada to trudno spamiętac - zreszta co to za obsada - w 2 Świetach jest "corps" i solistka/ta, w najnowszych bodajże tylko 6 solistów...
[quote94="Kasia G"]coś tam słyszałam, ale ponieważ sa aż 3 balety i w każdym inna obsada to trudno spamiętac - zreszta co to za obsada - w 2 Świetach jest "corps" i solistka/ta, w najnowszych bodajże tylko 6 solistów...[/quote94]
fakt w sensie ilosciowym pojęcie obsady jest skromne ale w sensie znaczenia tych ról zarówno w wersji Nizyńskiego jak i Bejarta to jednak te role ważą całkiem sporo. Wystarczy spojrzeć na liste nazwisk tancerzy/ tancerek kreujących solowe partie w wersji Bejarta więc tez jestem ciekawa kto dostąpi zaszczytu bycia wybranym /wybrana podczas polskiej premiery tych legendrnych dzieł. Dla mnie to jest nawet bardziej frapujące niz wielosobowa obsada np. Kopciuszka .
choć myślałam ze może "ktoś" uswietni tę premierę (ale nie mam na mysli Rubiego Pronka)
[quotecb="venus-in-furs"]Coś podobnego! Słyszałam, że próbowała swoich sił w Mam talent, ma to może jakiś związek?[/quotecb]
Natalia ma nową pasję Pole Dance, w najblizsza sobote startuje w Pole Dance Cup w Warszawie, jest również dyrektorem artystycznym Pole Dance Project - osoba tak wszechstronnie uzdolniona i o tak dużych osiągnięciach jest prawdziwym skarbem dla tej dynamicznie rozwijajacej sie dyscypliny taneczno-fitnesowej.