sezon 2010-11 TW-ON i Polski Balet Narodowy

Dyskusje o spektaklach, programach TV, książkach, artykułach, nagraniach CD/video/DVD, fotografii, stronach internetowych;
Kasia G

sezon 2010-11 TW-ON i Polski Balet Narodowy

Post autor: Kasia G »

UWAGA! Na stronie TW-ON jest już repertuar na nowy sezon. Nie ma jeszcze żadnej informacji o ewentualnej mozliwości rezerwacji ect. ale planowac już mozna
Klaudiaa

Post autor: Klaudiaa »

Oj tak, ja mam juz wszystko zaplanowane :) Ciesze sie, ze znow wystawia 'anne karenine', bo bardzo chcialam to zobaczyc, a jakos to wczesnij przeoczylam. I na pewno pojde na 'Kopciuszka' :) A wy?
Kasia G

i wbrew poprzednim zapowiedziom nie schodzi z afisza Romeo i Julia - kto nie był i nie widział - bardzo polecam. Nie mówiąc o Tristanie, Weillu i Tańczmy Bacha ;)

Uwaga -
spredaż biletów na wrzesień i październik rusza w poniedziałek 16 sierpnia!
Joanna Bednarczyk

Post autor: Joanna Bednarczyk »

[quote02="Kasia G"]

Uwaga -
spredaż biletów na wrzesień i październik rusza w poniedziałek 16 sierpnia![/quote02]

a czy wiadomo co z dośc kontrowersyjnym z polskiej perspektywy pomysłem sprzedaży na cały rok i rezygnacja z rezerwcji czy wymyślono jakąs inną formułę przyznam że dotychczasowa tez nie była idealna bo natychmiast rezerwowano bilety na cały rok i one tak sobie leżały zamrożone a dopiero na tydzień przed spektaklem mnóstwo biletów sie zwalniało co tworzyło taki "sztuczny tłok"
Kasia G

jeszcze nic nie wiem pewnego, jak widac na razie sprzedają na dwa miesiace, a nie na cały rok, więc albo zmieniono decyzję albo nowy system komputerowy, który wprowadzono, nie jest jeszcze w pełni sprawny, będe informowac jak tylko czegos się dowiem
Nataszaa

Post autor: Nataszaa »

Wybiera się ktoś na grudniowego Kopciuszka, styczniową Bajaderę, majowego Romea i Julię?

Teatr Choreografii Współczesnej - brzmi interesująco. Ktoś może coś więcej na ten temat powiedzieć? :)
Kasia G

Zapewne na Kopciuszka i Bajaderę się wybiorę - na 99.9 procent. Na majowego Romea być może nie bo będzie to w okolicach mojego ślubu - choc - nawet pasuje ;)

A jaki Teatr Choreografii Współczesnej masz na mysli?
Nataszaa

Post autor: Nataszaa »

Teatr Choreografii Współczesnej D.O.Z.SK.I, Białoruś. ;)
Kasia G

a tak, nie mam o nich na razie żadnych bliższych informacji :(
venus-in-furs

Post autor: venus-in-furs »

Cieszę się, że wznowili "Chopina", miałam okazję być na takim pechowym przedstawieniu, w trakcie którego Sergey Popov złapał kontuzję i zastąpił go Władimir Jaroszenko, to było dziwne dla odbioru, więc wybieram się jeszcze raz. I bardzo się cieszę na Weilla i Bajaderę.

A tak w ogóle, dzień dobry :)
ODPOWIEDZ