O wszystkim i niczym

Miejsce na tematy luźno związane z baletem, tańcem i kulturą, a także posty "zapoznawcze" nowych członków Forum, nawiązywanie kontaktów;
inaenka

Post autor: inaenka »

Nie odpowiedziałam bo pognałam na contemporarka :)
No, właśnie ten, być może powinnam mieć mniejszy rozmiar, ale zobacz, że i na tej modelce jest trochę zbluzowany.
(A w góle w UK to ja nie za wiele mogę dla siebie znaleźć. Ludzie tutaj mają jakieś insze kształty chyba).
Cheryl

Post autor: Cheryl »

Dzięki za odpowiedź :) Jednak warto skonsultować coś z forumowiczami. ;]
https://dancewear.co.uk/products/details/&prodid=1699 czyli ten już miałaś kiedyś? Kolor jest trochę dziwny... ale ciekawy w sumie. I rozmiar Petit/small wybrać?
inaenka

Nie, tego nie miałam, tylko podobny do tego drugiego zawiązywanego. A ten jest ładniutki w sumie też. Chyba tak chyba ten najmniejszy rozmiar powinnaś wziąć. Jak widzę jest wykonany z tego samego materiału co tamte - mięciutki i rozciągliwy (chyba, że wolisz, żeby trochę wisiał - to S (ten fason nawet może lekko chyba wisieć, jak ktoś lubi).

ja zastanawiam się nad tym, ale to tak na codzień
https://dancewear.co.uk/products/details/&prodid=1694 :)
Cheryl

Post autor: Cheryl »

Też zwróciłam na niego uwagę :)
ale stwierdziłam, że wezmę jeden tylko sweterek.
ale jest również ładny.
inaenka

i leciutki... (to może mieć znaczenie ;) )
Maron

Post autor: Maron »

[quote:7cd5bc97ef="inaenka"]Nie odpowiedziałam bo pognałam na contemporarka :)
No, właśnie ten, być może powinnam mieć mniejszy rozmiar, ale zobacz, że i na tej modelce jest trochę zbluzowany.
(A w góle w UK to ja nie za wiele mogę dla siebie znaleźć. Ludzie tutaj mają jakieś insze kształty chyba).[/quote:7cd5bc97ef]
wszystkie moje koleżanki które wyjechały do UK pozbyły się wszelkich kompleksów patrząc na brytyjskie kobiety :P
inaenka

Ha, to fakt, można się pozbyć kompleksów. Ale ja jestem już taka, że podoba mi się jak kobita ma to i owo i wygląda apetycznie [size=9:3ecc23e0cc](choć tutaj zwykle jest to juz nieapetyczna przesada, a raczej mało apetyczne jest przesadne nieprzejmowanie się "małymi" mankamentami)[/size:3ecc23e0cc], jednak sama chciałabym być ...chuuuuda. Większość życia byłam baardzo szczupła i jak przekraczam 53 kg to jestem załamana. W zasadzie to główny temat moich rozważań - żarcie i dieta :(
A co do rozmiarów - tutaj wychodzi się chyba z założenia, że brzuch i tyłek powinny tworzyć jedną linię z biustem i to w najbardziej popularnej 14...
No, ale tańczące dziewczynki wyglądają tu oczywiście całkiem do rzeczy i ubrania dla nich z pewnością szyte są wg innych standardów niż przeciętna brytyjska sylwetka :)
Torin

Post autor: Torin »

Ha - A Torin obecnie byczy się i to o dziwo w ulubionej Jastarni. Szkoda że ino chwilkę :(

Pozdrawiam wszystkich zapracowanych a szczególnie tych również byczących się ;)
inaenka

A tych, którzy powinni pracować a byczą się - też pozdrawiasz?
Kasia :))

Post autor: Kasia :)) »

Ci, którzy powinni się byczyć, a harują, też pragną dostać jakieś małe pozdrowienia z odzysku. :oops:
ODPOWIEDZ