Nie odpowiedziałam bo pognałam na contemporarka
No, właśnie ten, być może powinnam mieć mniejszy rozmiar, ale zobacz, że i na tej modelce jest trochę zbluzowany.
(A w góle w UK to ja nie za wiele mogę dla siebie znaleźć. Ludzie tutaj mają jakieś insze kształty chyba).
Dzięki za odpowiedź Jednak warto skonsultować coś z forumowiczami. ;]
https://dancewear.co.uk/products/details/&prodid=1699 czyli ten już miałaś kiedyś? Kolor jest trochę dziwny... ale ciekawy w sumie. I rozmiar Petit/small wybrać?
Nie, tego nie miałam, tylko podobny do tego drugiego zawiązywanego. A ten jest ładniutki w sumie też. Chyba tak chyba ten najmniejszy rozmiar powinnaś wziąć. Jak widzę jest wykonany z tego samego materiału co tamte - mięciutki i rozciągliwy (chyba, że wolisz, żeby trochę wisiał - to S (ten fason nawet może lekko chyba wisieć, jak ktoś lubi).
ja zastanawiam się nad tym, ale to tak na codzień
https://dancewear.co.uk/products/details/&prodid=1694
[quoteef="inaenka"]Nie odpowiedziałam bo pognałam na contemporarka
No, właśnie ten, być może powinnam mieć mniejszy rozmiar, ale zobacz, że i na tej modelce jest trochę zbluzowany.
(A w góle w UK to ja nie za wiele mogę dla siebie znaleźć. Ludzie tutaj mają jakieś insze kształty chyba).[/quoteef]
wszystkie moje koleżanki które wyjechały do UK pozbyły się wszelkich kompleksów patrząc na brytyjskie kobiety
Ha, to fakt, można się pozbyć kompleksów. Ale ja jestem już taka, że podoba mi się jak kobita ma to i owo i wygląda apetycznie [size=9cc](choć tutaj zwykle jest to juz nieapetyczna przesada, a raczej mało apetyczne jest przesadne nieprzejmowanie się "małymi" mankamentami)[/sizecc], jednak sama chciałabym być ...chuuuuda. Większość życia byłam baardzo szczupła i jak przekraczam 53 kg to jestem załamana. W zasadzie to główny temat moich rozważań - żarcie i dieta
A co do rozmiarów - tutaj wychodzi się chyba z założenia, że brzuch i tyłek powinny tworzyć jedną linię z biustem i to w najbardziej popularnej 14...
No, ale tańczące dziewczynki wyglądają tu oczywiście całkiem do rzeczy i ubrania dla nich z pewnością szyte są wg innych standardów niż przeciętna brytyjska sylwetka