XVII Międzynarodowa Konferencja Tańca Współczesnego w Bytomi

Ogłoszenia, informacje i dyskusje o kursach, konkursach, warsztatach, audycjach, powstających szkołach. Kursy baletowe dla dorosłych;
pannaanna

Post autor: pannaanna »

ja w drugim tyg byłam tylko 2 razy u Byrona wiec nie kojarzę tej piosenki z układu:( A ta Blunta sprawia, że łezka się kreci w oku,chciałoby się tam teraz wrócić i poczuć jeszcze raz tą cudowną atmosferę warsztatów.... :roll:
pannaanna

aaaa jeszcze jedno, spotkał się ktoś w internecie z jakąś stroną na której można podziwiać jakieś zdjęcia lub filmy z konferencji? :D
sisha945

Post autor: sisha945 »

[quote07="fijoletowa"]ale mówię o tej, o której był układ w drugim tygodniu (bo tylko wtedy byłam)- ta ckliwizna Blunta- 'Goodbay my lover"[/quote07]
o których zajeciach mówisz? o lyrical modern?

niestety nie widziałam nigdzie zdjec z konferencji, ale mam nadzieje ze jeszcze cos sie pojawi :)
fijoletowa

Post autor: fijoletowa »

tak, mówię o lirycal modern. :) a teoretycznie na zajęciach nie można robić zdjęć, ani filmować. więc wątpię, żeby jakoś dużo miało się tego pokazać na youtube...
sisha945

a mi chodzi o oldschool jazz. wiec jesli ktos też był i zna tytuł piosenki z rozgrzewki to bardzo bardzo prosze o podanie :)
wiem że jakas kobieta robiła zdjęcia, widzialam ją z aparatem na kilku zajęciach, wiec cos powinno jednak byc. :D
pannaanna

no właśnie, na kilku zajęciach byli jacyś fotografowie...wiec żyję w nadziei że gdzieś kiedyś owe zdjęcia się ukażą;D a co do piosenek to mam jedną z zajęć u Byrona, był do niej układ w pierwszym tyg wiec jakby ktoś był zainteresowany to niech posłucha Joss Stone -'' Put Your Hands On Me'' :D:D
sisha945

na stronie śtt jest podana informacja ze 18 konferencja odbedzie sie 26.6- 09.7 2011 :) Juz nie moge sie doczekac i z utęsnieniem czekam na liste instruktorów... :D ale to pewnie podadzą blizej maja..
ODPOWIEDZ