XVII Międzynarodowa Konferencja Tańca Współczesnego w Bytomi

Ogłoszenia, informacje i dyskusje o kursach, konkursach, warsztatach, audycjach, powstających szkołach. Kursy baletowe dla dorosłych;
nathaliye

Post autor: nathaliye »

[quote:aaeaf0a2c1="danceFORever"]w tym roku również mozna wybrać salę zbiorową (10zł), bo na stronie nie podali takiej opcjii..?[/quote:aaeaf0a2c1]szczerze powiedziawszy nie sprawdzałam bo w tym roku się nie wybieram, ale było dla mnie oczywiste że jest, jak nie ma to sorry za wprowadzenie w błąd :)
fijoletowa

Post autor: fijoletowa »

okej, bo piszecie, że na te zajęcia zapisujecie się 27, to jak ja dojadę tydzień później, to potem w niedziele przed następnym tygodniem po prostu znowu są zapisy? :)
danceFORever

Post autor: danceFORever »

tak :)
Ania111

Post autor: Ania111 »

Pytanie do tych co już kiedyś byli na tych warsztatach;) Ile w sumie kosztował was cały wyjazd te dwa tygodnie razem z noclegami i wyżywieniem?(tak mniej więcej).
i czy na tych warsztatach rzeczywiście można dużo się nauczyć czy raczej wracasz i stwierdzasz ze ok nauczyłaś się jakiejś tam jednej i drugiej choreografii ale tak naprawdę nie podszkoliłaś swoich umiejętności?
danceFORever

ja za samą podróż płaciłam sporo, więc wyjazd wyniósł mnie ok 1,5tys...
warsztaty naprawdę dużo dają, ale trzeba chodzić konsekwentnie na zajęcia, na które się zapisujesz
sisha945

Post autor: sisha945 »

co trzeba wziac na te warsztaty ? czy potrzebna jest zgoda rodzicow (u niepełnoletnich uczestników), czy cos takiego?
i czy na zajecia masterclass moga przychodzic tylko zaawansowani, czy kazdy kto chce i ma sile?
przejrzalam watek o tych warsztatach z przed roku czy dwuch i natknelam sie na informacje , ze na nie ktore zajecia mogą byc potrzebne pointy. czy jest to absolutnie konieczne i czy stosuje sie to tez w grupach początkujących?
danceFORever

zgoda rodziców jest potrzebna
na masterclassach nie ma określonego poziomu, może przyjść każdy
pointy wcale nie są potrzebne :)
weź sporo ubrań do ćwiczeń i duzo siły, przyda się :D
sisha945

Post autor: sisha945 »

dzieki :)
ale ta zgoda to w formie pisemnej, czy jak?
Katia

Post autor: Katia »

Boże jak ja bym chciała jechać na takie warsztaty...
danceFORever

tak, na pismie

Katia, jeśli nie teraz to może następnym razem..? :)
ODPOWIEDZ