XVII Międzynarodowa Konferencja Tańca Współczesnego w Bytomi

Ogłoszenia, informacje i dyskusje o kursach, konkursach, warsztatach, audycjach, powstających szkołach. Kursy baletowe dla dorosłych;
ola9411

Post autor: ola9411 »

[quote:7dc06ae899="Gość"]dotychczas (i nie sądzę, żeby coś zmienili) było tak, że można chodzić na ile się chce (czyli 5 dziennie + master classy), tylko wcześniej trzeba się zapisać[/quote:7dc06ae899]

A jak trzeba się zapisać, bo ja już wysłałam zgłoszenie na warsztaty, ale tam nie było nic napisane na temat ilości wybieranych zajęć...
Gość

Post autor: Gość »

przed rozpoczęciem warsztatów zgłaszasz się do organizatorów - po odbiór identyfikatora, materiałów festiwalowych i dopełnienie innych formalności. chyba od razu można też wpisać sie na listy na konkretne zajęcia. jeżeli chce się zmienić później grupę to też nie ma problemu.
na forum są wątki nt poprzednich konferencji, myślę, że tam jest sporo praktycznych informacji
ola9411

Post autor: ola9411 »

Wielkie dzięki za odpowiedzi! Były bardzo pomocne :smile:
pannaanna

Post autor: pannaanna »

mała_mi a gdzie planujesz się zatrzymać?bo ja też jadę na dwa tyg i jadę sama więc szukam kogoś do pokoju:D a co do warsztatów to mam jeszcze pytanie do ogółu...czy zajęcia z klasyki na tych warsztatach są na bardzo zaawansowanym poziomie? Chciałam się na nie zapisać, ale nie wiem czy sobie poradzę bo jeśli chodzi o klasykę to jestem poczatkująca ;)
danceFORever

Post autor: danceFORever »

u Slavy początkująca klasyka była naprawdę dla początkujących, inna kwestia to ogrom ludzi u niego na zajęciach. Inne zdanie mam na temat Tromp'a, początkującym nie polecam, choć w tym roku może coś się zmieni..
pannaanna

Post autor: pannaanna »

dzięki,więc chyba się skuszę i zapiszę do Slavy, a co tam...raz się żyje :D
danceFORever

Post autor: danceFORever »

dawaj spokojnie, ja też się bałam bo nie umiałam praktycznie nic, a niepotrzebnie :) ciekawa jestem, czy jego zajęcia znów przywołają takie tłumy :?
magentte

Post autor: magentte »

Czy to jest tak, że dzień przed warsztatami (w tym wypadku 27.06) trzeba się zgłosić już do biura i zapisać na techniki i brać udział w jakiś zajęciach, gdzie oni decyzują, czy się nadajesz do wybranego poziomu? Czy są jakieś zajęcia gdzie ja oglądam techniki i wybieram, czy co to jest :D? Bo troszkę się już pogubiłam.
śnieżka_balerina

Post autor: śnieżka_balerina »

Przyjeżdża się dzień wcześniej aby móc wpisac się na listach z technikami, w tamtym roku było cos w stylu zajęć, na których niektórzy nauczyciele po prostu mówili jak będą wyglądały ich zajęcia. Sama decydujesz na jaki poziom chcesz iść.
magentte

Post autor: magentte »

Dzięki :)
ODPOWIEDZ