[quote3c="biedronka2104"][quote3c="kinia930804"][quote3c="biedronka2104"][quote3c="kinia930804"][quote3c="biedronka2104"][quote3c="kinia930804"][quote3c="daarjaa"]Witam,
Chciałabym uczęszczać na zajęcia z baletu ale nie wiem czy się nadaję, czy przy wieku lat 16 nie jest za późno na dopracowanie rozciągnięcia.
Tańczę od 5 roku życia zaczynałam od tańca towarzyskiego, chwilkę baletu (ale miałam wtedy lat 6 także bawiliśmy się w jakieś krasnoludki, nie spodobało mi się, bo jako mała dziewczynka chciałam być baletnicą a nie krasnalem wiec zrezygnowałam) później był nowoczesny, w końcu wylądowałam na jazzie w EDSie u pani Katarzyny Mieczkowskiej (nawiasem mówiąc świetna instruktorka!polecam) grupę mi usunęli więc spróbowałam sił na castingu do formacji tanecznej w 'Hakiel Akademia Tanca' i dostałam się jednak chciałabym bardziej popracować nad techniką i rozciągnięciem. Stąd moje pytanie o zajęcia na Moliera.
Chciałam się dowiedzieć ogólnie jak sie przedstawia cena zajęc, czy warto ?
Pozdrawiam, Daria

[/quote3c] z tego co wiem to pojedyncze zajęcia kosztują 25zł, a jeśli ma się wykupiony karnet to 20zł

też chcę chodzić na zajęcia dla dorosłych na moliera, pewnie od kwietnia zacznę

[/quote3c]
Może byśmy się razem wybrały na te zajęcia od kwietnia

? bo samej trochę tak dziwnie isc

(chociaż nie wiem czy za stara juz nie jestem )[/quote3c]
ja idę już jutro na 19:30 (doszłam do wniosku że nie wytrzymam do kwietnia

), wybieram się z siostrą cioteczną (obie mamy 16 lat). jeśli pasują Ci poniedziałki na 19:30 to zapytaj się czy jest jeszcze miejsce i jak się uda to może będziemy we trzy chodziły

, zawsze jest jakoś raźniej jak są rówieśnicy, z tego co pytałam to więcej jest osób dorosłych niż młodzieży[/quote3c]
ja niestety nie moge w poniedziałki, a szkoda

[/quote3c] aha, no trudno, mi niestety tylko poniedziałki pasują. Byłam dziś na zajęciach i jestem przerażona :p mam do nadrobienia ponad cały semestr, i jeszcze te wszystkie nazwy zapamiętać, co i jak i wogóle... Mam nadzieję że jakoś sobie poradzę

[/quote3c]
to az tak strasznie jest ?

teraz to jestem przerażona....

no, ale trudno... a jak sobie inni radzili ?[/quote3c] nie, tylko ja jestem totalną amatorką i trochę ciężko mi

moim zdaniem świetnie ale ja się nie znam :p