Państwowe Policealne Studium Zawodowe Wokalno - Baletowe

Wszelkie sprawy szkolne, np. jak dostać się do szkoły baletowej, wiek, wymagania, adresy nowych szkół, sukcesy, zmartwienia, egzaminy, codzienna szkolna rutyna, edukacja małych dzieci, balet dla dorosłych, studia wyzsze;
Sagittaire

Post autor: Sagittaire »

tez zawsze chyba zalezy jakie to sa rzeczy, Czasem nawet jak niezwiazana to chyba warto, jesli to cos takiego, ze o czyms dobrze swiadczy. Wszystko konkretnie by trzeba oceniac ale hostessy bym nie pisala (rzecz jasna moze sie myle :wink: )
kasiulka

Post autor: kasiulka »

Ok ;-) To muszę jeszcze przemyśleć swój życiorys i coś tam wymyśle ;-) Dzięki za pomoc :-)
headead

:)

Post autor: headead »

ja w cv wszystko wypisałem ;)
pannaanna

Post autor: pannaanna »

a nie wiecie czy można przyjechać wcześniej i zaprezentować swoje umiejętności? co by dowiedzieć się nad czym trzeba jeszcze popracować lub czy wogóle jest sens robienia sobie nadziei na tą szkołę :roll:
calawtrawie

Post autor: calawtrawie »

[b14]pannaanna[/b14], oczywiście że jest. Mało kto tak szczerze wie o tej szkole. Warto popracować nad tymi piosenkami które się zaprezentuje :) bo w komisji ze śpiewu jest chyba 7 nauczycieli i większość z nich jest bardzo miła (na egzaminie :D ) i warto wykorzystać tą pozytywną którą przesyłają i zrobić dobre wrażenie :)
Warto się trochę porozciągać... i jeśli chodzi o egzamin z tańca to dobrze jest zacząć efektownie pierwsze sekundy układu bo niektórym przerywali po pół minuty gdy jeszcze nie wstali z podłogi ...
kasiulka

Ojej ...aż siedmiu nauczycieli :shock: !!! To chyba mnie zje trema jak będę wszystkich tych ludzi widziała ... a czy jest na egzaminie nagłośnienie ???
calawtrawie

Post autor: calawtrawie »

No siedmiu albo sześciu :) Śpiewa się a capella ale po tej sali się fajnie roznosi głos :D Po zaśpiewaniu sprawdzają słuch, skale głosu, jakieś zadania rytmiczne itp :)
kasiulka

hmm... jak dobrze roznosi się głos to chociaż tyle ;-)
kasiulka

chociaż wolałabym jak by było nagłośnienie ;-) No ale wszystkiego nie można mieć :-) A mogę przyjść ze swoim akompaniatorem czy najlepiej jak bym miała jakiś podkład w postaci płytki CV ??? Jest fortepian na tej sali gdzie będą odbywać się przesłuchania ??? :-)
kasiulka

Miało być w postaci płytki CD ;-) Już wszystko kojarzy mi się z CV :P :)
ODPOWIEDZ