KRAKOWSKIE CENTRUM BALETOWE I TAŃCA WSPÓŁCZESNEGO

Wszelkie sprawy szkolne, np. jak dostać się do szkoły baletowej, wiek, wymagania, adresy nowych szkół, sukcesy, zmartwienia, egzaminy, codzienna szkolna rutyna, edukacja małych dzieci, balet dla dorosłych, studia wyzsze;
Columbina

Post autor: Columbina »

Jeśli chodzi o Łąkową to... Teraz mając tyle lat na pewno zapisaliby Cię do 6kl. Wiem, bo sama tam chodziłam kilka(naście) lat i sporo było dziewczyn w Twoim wieku, które były zupełnie początkujące i chodziły do 6kl.
ladybird

Post autor: ladybird »

Zdaje mi sie że powinnaś spróbować w obu szkołach i pójść do tej, która faktycznie bardziej Ci sie podoba ;)
Nataszaa

Post autor: Nataszaa »

Czy są już jakieś informacje odnośnie rozpoczęcia roku?

Wiem, że odbędzie się ono 7 września, ale godziny nie znam..
Heterochromia

Post autor: Heterochromia »

A czy to prawda, że w tej szkole tydzień (2x zajecia) kosztuje 100zł, czyli za miesiac wychodziło by 400zł?
Gosia066

Post autor: Gosia066 »

Nie,to nie jest prawda miesiąc kosztuje coś ok.220zł.
śnieżka_balerina

Post autor: śnieżka_balerina »

Rozpoczęcie roku w Konserwatorium odbędzie się w poniedziałek o godz. 20.30:)
Julia

Rok szkolny 2009/2010

Post autor: Julia »

Witamy serdecznie po wakacjach!

Mam nadzieję, że wakacje były udane i że jesteście gotowi na kolejny rok spotkania
z baletową przygodą w naszym Konserwatorium. :)

[b:7307cb8369]Rozpoczęliśmy nabór do Konserwatorium Tańca na rok szkolny 2009/2010.[/b:7307cb8369]
Zapraszamy dzieci już w wieku 3 lat do grupy 03 dla trzylatków. Jako jedyni w Krakowie prowadzimy zajęcia dla najmłodszych według profesjonalnego programu Royal Academy of Dance w Londynie przez pedagoga szkolonego właśnie w Anglii.
Ze względu na duże zainteresowanie nauką w naszej szkole powstała również grupa dla 4-latków,5-latków oraz dla 6-latków. Zajęcia w tych grupach prowadzone są również według programu Royal Academy of Dance częściowo w języku polskim,
a częściowo w angielskim.

[b:7307cb8369]Mam przyjemność zaprosić fanów Konserwatorium Tańca na premierę naszej nowej strony internetowej.[/b:7307cb8369]

www.konserwatoriumtanca.com

W sprawie wszelkich pytań odnośnie nauki w naszej szkole prosimy o kontakt z administracją Konserwatorium na dane kontaktowe podane na nowej stronie. Dziękujemy wszyskim za pomoc przy realizacji projektu! Przesyłamy baletowy ukłon
w stronę Nowego Jorku. :)

Pozdrawiam serdecznie
Ania Hełbicka wraz z pedagogami
Julia

Zimowa Gala Baletowa

Post autor: Julia »

KONSERWATORIUM TAŃCA serdecznie zaprasza na
ZIMOWĄ GALĘ BALETOWĄ oraz spotkanie ze Świętym Mikołajem, które odbędzie się

[img:0bab67cec0]http://www.konserwatoriumtanca.com/images/fps08.png[/img:0bab67cec0]

w najbliższy piątek 18 GRUDNIA 2009 r. o godz. 18.00 w Nowohuckim Centrum Kultury.

Bilety będą do nabycia bezpośrednio przed występem.
coppelia

Post autor: coppelia »

Był ktos z forumowiczów?
Jakies komentarze?
Nataszaa

Post autor: Nataszaa »

Czy są jakieś informacje dotyczące obozu ?
Wydawało mi się, że w ferie Konserwatorium organizowało obozy taneczne... czy tak będzie i tym razem?
ODPOWIEDZ