Odchudzanie folią i alternatywne metody
Odchudzanie folią i alternatywne metody
już podziękuje za odpowiedź
[quote:66cfa65c63="porky"]owijanie się folia pomaga, tzn. w tali oczywiście. co o tym sądzicie ktoś próbował?[/quote:66cfa65c63]
Haha, ale numer, o tym jeszcze nie słyszałem. Wiem, ze do folii wkłada sie gołabki i denatów :D
Poćwicz brzuszki i pobiegaj dwa razy w tygodniu po 5km w czasie 0,5h a gwarantuję Ci, że po miesiacu efekt będzie murowany. No, wiem to kosztuje wysiłku ale jak chcesz tańczyc to innej drogi nie ma.
Haha, ale numer, o tym jeszcze nie słyszałem. Wiem, ze do folii wkłada sie gołabki i denatów :D
Poćwicz brzuszki i pobiegaj dwa razy w tygodniu po 5km w czasie 0,5h a gwarantuję Ci, że po miesiacu efekt będzie murowany. No, wiem to kosztuje wysiłku ale jak chcesz tańczyc to innej drogi nie ma.
Owijanie sie folia spożywczą owszem,jest popularne ale daje minimalne efekty. Największymi efektami jest obcieranie i pocenie się- przy czym tylko jedno z nich pomaga schudnąć- pocenie się- tyle że nie w tym stopniu w jakim byśmy chcieli.
Tak naprawdę to tylko dodatek który jakoś tam może wpłynąć na rozgrzanie mięśni, ale nie na odchudzanie. Przy czym jak mówie- cena jest wysoka bo nie raz do czerwoności odparzony brzuch :roll:
A waga i tak w dół nie poleci. A to, co sie niby wypoci-tego i tak nie widać.
Poza tym szeleści się a na sali to nie jest wskazane.
Tak naprawdę to tylko dodatek który jakoś tam może wpłynąć na rozgrzanie mięśni, ale nie na odchudzanie. Przy czym jak mówie- cena jest wysoka bo nie raz do czerwoności odparzony brzuch :roll:
A waga i tak w dół nie poleci. A to, co sie niby wypoci-tego i tak nie widać.
Poza tym szeleści się a na sali to nie jest wskazane.