Odchudzanie folią i alternatywne metody

Zagadnienia techniczne, problemy tancerzy, zdrowie, pointy, ubiór, ćwiczenia itd.;
porky

Odchudzanie folią i alternatywne metody

Post autor: porky »

już podziękuje za odpowiedź
nin(j)a

Post autor: nin(j)a »

proponuję Ci stronkę www.vitalia.pl , ale o foli nic nie wiem ;)
Father

Post autor: Father »

[quote:66cfa65c63="porky"]owijanie się folia pomaga, tzn. w tali oczywiście. co o tym sądzicie ktoś próbował?[/quote:66cfa65c63]
Haha, ale numer, o tym jeszcze nie słyszałem. Wiem, ze do folii wkłada sie gołabki i denatów :D
Poćwicz brzuszki i pobiegaj dwa razy w tygodniu po 5km w czasie 0,5h a gwarantuję Ci, że po miesiacu efekt będzie murowany. No, wiem to kosztuje wysiłku ale jak chcesz tańczyc to innej drogi nie ma.
Gość

Post autor: Gość »

chodzi o przezroczystą folię spożywczą. działa jak sauna. spotykałam się z tym wielokrotnie (nie tylko w szkołach, ale też profesjonalnych teatrach), ale o zadziwiających efektach nie słyszałam. chociaż w talii, ze względu na typ tkanki tłuszczowej, wydaje mi się, że może faktycznie coś zdziałać.
Kasia G

Post autor: Kasia G »

no to już chyba lepiej kupic jakies ubrano "sauna-efect" niz owijać się spozywcza - to musi byc niezbyt miłe ;(
Torin

Post autor: Torin »

Ale za to tanie ;)

Torin
Bajaderka

Post autor: Bajaderka »

Owijanie sie folia spożywczą owszem,jest popularne ale daje minimalne efekty. Największymi efektami jest obcieranie i pocenie się- przy czym tylko jedno z nich pomaga schudnąć- pocenie się- tyle że nie w tym stopniu w jakim byśmy chcieli.
Tak naprawdę to tylko dodatek który jakoś tam może wpłynąć na rozgrzanie mięśni, ale nie na odchudzanie. Przy czym jak mówie- cena jest wysoka bo nie raz do czerwoności odparzony brzuch :roll:
A waga i tak w dół nie poleci. A to, co sie niby wypoci-tego i tak nie widać.
Poza tym szeleści się a na sali to nie jest wskazane.
An.

Post autor: An. »

Ćwicz minimum godzinę dziennie, jedz 5 małych posiłków w odstępach czasu 2,5-3h.
Mam w tym pewne doświadczenie (pół roku czytania o dietach... i nic poza tym), jeśli zastosujesz się do rad, to będziesz chudnąć ok. 0,5-1 kg tygodniowo, choć zależne jest to oczywiście od organizmu.
Alya

Post autor: Alya »

Ostatnio w gazecie znalazłam taki dodatek "Dieta dla zdeterminowanych". Jest to oczyszczająca, niskokaloryczna dieta na co najmniej 7 dni. Oto i ona:

http://img39.imageshack.us/img39/1865/skanowanie0014l.jpg[img:b5ee18d852]http://img410.imageshack.us/img410/6808/skanowanie0014.jpg[/img:b5ee18d852]
porky

Post autor: porky »

z tym bieganie to nie głupie ; ) tylko ja nie cierpię biegać ; ) ale zacznę pomału. Mi generalnie chodzi o boczki, u mnie są one rodzinne... i trzeb ich się pozbyć. dlatego używam tej foli.
ODPOWIEDZ