Klasyka - Warszawa - zajęcia dla dorosłych
-
nataliamaria
WARSZTATY BALET + STRETCHING Z JOGĄ DLA DOROSŁYCH NA POZIOMIE POCZĄTKUJĄCYM !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
W SZKOLE WWW.SHOWDANCE.PL
PROWADZI SOLISTKA POLSKIEGO BALETU NARODOWEGO NATALIA WOJCIECHOWSKA
10 LIPCA - 5 SIERPNIA
PON.- PIĄ.
GODZ.19.00 - 20.30
WIĘCEJ INFORMACJI NA STRONIE WWW.SHOWDANCE.PL
LUB POD MAILEM NATALIAMARIA@OP.PL
ZAPRASZAM
W SZKOLE WWW.SHOWDANCE.PL
PROWADZI SOLISTKA POLSKIEGO BALETU NARODOWEGO NATALIA WOJCIECHOWSKA
10 LIPCA - 5 SIERPNIA
PON.- PIĄ.
GODZ.19.00 - 20.30
WIĘCEJ INFORMACJI NA STRONIE WWW.SHOWDANCE.PL
LUB POD MAILEM NATALIAMARIA@OP.PL
ZAPRASZAM
Cześć;)
mam 18 lat i chciałabym zacząć chodzić na lekcje baletu. wiem, że takie zajęcia są na moliera, bo kiedyś chodziłam tam na jazz, ale niestety w tym roku mam maturę i nie będę miała czasu, żeby dojeżdżać 2razy w tygodniu i w EDS, ale słyszałam od wielu osób, że jest tam "niezdrowa" atmosfera.
wiecie, gdzie jest balet dla początkujących w piątki lub w weekend?
bardzo mi zależy, a sama już nie wiem, gdzie szukać...
pozdrawiam
mam 18 lat i chciałabym zacząć chodzić na lekcje baletu. wiem, że takie zajęcia są na moliera, bo kiedyś chodziłam tam na jazz, ale niestety w tym roku mam maturę i nie będę miała czasu, żeby dojeżdżać 2razy w tygodniu i w EDS, ale słyszałam od wielu osób, że jest tam "niezdrowa" atmosfera.
wiecie, gdzie jest balet dla początkujących w piątki lub w weekend?
bardzo mi zależy, a sama już nie wiem, gdzie szukać...
pozdrawiam
Oczywiście Moliera,
Poza tym w piątki będą np. tu:
www.freeartfusion.pl - w piątki o 18 grupę dla dorosłych prowadzi p. Beata Grzesińska - nie trzeba jej tutaj chyba reklamować?
Nawet jeśli nigdy nie uczyłaś się klasyki, to podstawy (nazewnictwo, pozycje) przyswaja się w ciągu kilku lekcji, poziom jest na ogół mieszany, ale nie należy się zniechęcać. Samo studio też bardzo przyjemne.
Dobre zajęcia z klasyki będą też tutaj: www.showdance.pl (poniedziałki 19).
Jest w czym wybierać.
Poza tym w piątki będą np. tu:
www.freeartfusion.pl - w piątki o 18 grupę dla dorosłych prowadzi p. Beata Grzesińska - nie trzeba jej tutaj chyba reklamować?
Nawet jeśli nigdy nie uczyłaś się klasyki, to podstawy (nazewnictwo, pozycje) przyswaja się w ciągu kilku lekcji, poziom jest na ogół mieszany, ale nie należy się zniechęcać. Samo studio też bardzo przyjemne.
Dobre zajęcia z klasyki będą też tutaj: www.showdance.pl (poniedziałki 19).
Jest w czym wybierać.