Baletki MARRA

Adresy i linki do sklepów. Dyskusje na temat producentów. Informacje o nowych sklepach.
Fleuve

Post autor: Fleuve »

[quote:f8d12772c5="kleo"]A ja mam pytanie,czy ktoś ma jazzówki z Marry?
Ich cena jest bardzo niska w porównaniu do innych ale ciekawa jestem jak z jakością czy są wygodne?[/quote:f8d12772c5]

Podejrzewam, a prawie jestem pewna, że jazzówki są równie dobre jak baletki. Ale może lepiej niech wypowie się ktoś, kto takowe posiada.
Nati

Post autor: Nati »

a w ankiecie powinna być jeszcze opcja INNE :P:P
snowflake

Post autor: snowflake »

odświazam temat. czy ktos mial te jazzowki z marry?
Piękna

Post autor: Piękna »

Przeczytałam cały temat ale nadal nie wiem czy warto kupić te baletki bo ostatni się na grishki wykosztowalam i byly wygodne :D ale szybko się starły. To znaczy że polecacie marrę czy nie ?? 8)
edit:kupiłam te baletki i jestem zadowolona polecam je wszystkim z szeroką stopą..
veronik@

Post autor: veronik@ »

Trochę odświeżę temat.
W balecie stawiam dopiero pierwsze kroki. Czy baletki MARRA byłby dla mnie dobre? Bo myślę, że na tym etapie nie opłaca się kupować od razu grishko.
I które najbardziej polecacie z MARRY ? Płócienne, z irchy ekologicznej czy skórzane ??
Będę wdzięczna za odpowiedź. :)
Columbina

Post autor: Columbina »

Ja bardzo długo ćwiczyłam w tych baletkach. I szczerze polecam te z irchy ekologicznej. Są takie milusie i chyba najlepiej z nich dopasowują się do stopy, bo są bardzo miękkie.
veronik@

Ale te z irchy ekologicznej dostępne są tylko w kolorach : różowy i brzoskwiniowy. A ja bym wolała czarne.
A skórzane dobre są, nie wiecie ?
Bo płócienne podobno bardzo szybko się ścierają :roll:
Columbina

Post autor: Columbina »

No ja zawsze miałam różowe. Starczały mi mniej więcej na 2-3 miesiące. Płócienne tak samo. A skórzanych nie miałam, bo nie lubię.
veronik@

Czyli polecasz ? :wink:
Ja zastanawiam się nad czarnymi płóciennymi lub różowymi z irchy (zachęciłaś mnie, a brzoskwiniowego nie znoszę) :razz:

I Wy zamawiałyście przez allegro czy przez stronę internetową firmy? Bo na allegro nie płaci się za koszt przesyłki, a na ich stronie to nie wiem jak jest. Będę jutro dzwonić i zamawiać.
EDIT.
Zamówiłam sobie czarne z płótna bawełnianego. Zobaczymy co to będzie za cudeńko.
Paulina P

Post autor: Paulina P »

Hej!

A wiecie coś na temat napalcówek i półbaletek Marry? Jak się sprawdzają itd.

pzdr.
P
ODPOWIEDZ