[quote:f8d12772c5="kleo"]A ja mam pytanie,czy ktoś ma jazzówki z Marry?
Ich cena jest bardzo niska w porównaniu do innych ale ciekawa jestem jak z jakością czy są wygodne?[/quote:f8d12772c5]
Podejrzewam, a prawie jestem pewna, że jazzówki są równie dobre jak baletki. Ale może lepiej niech wypowie się ktoś, kto takowe posiada.
Przeczytałam cały temat ale nadal nie wiem czy warto kupić te baletki bo ostatni się na grishki wykosztowalam i byly wygodne :D ale szybko się starły. To znaczy że polecacie marrę czy nie ?? 8)
edit:kupiłam te baletki i jestem zadowolona polecam je wszystkim z szeroką stopą..
Trochę odświeżę temat.
W balecie stawiam dopiero pierwsze kroki. Czy baletki MARRA byłby dla mnie dobre? Bo myślę, że na tym etapie nie opłaca się kupować od razu grishko.
I które najbardziej polecacie z MARRY ? Płócienne, z irchy ekologicznej czy skórzane ??
Będę wdzięczna za odpowiedź. :)
Ja bardzo długo ćwiczyłam w tych baletkach. I szczerze polecam te z irchy ekologicznej. Są takie milusie i chyba najlepiej z nich dopasowują się do stopy, bo są bardzo miękkie.
Ale te z irchy ekologicznej dostępne są tylko w kolorach : różowy i brzoskwiniowy. A ja bym wolała czarne.
A skórzane dobre są, nie wiecie ?
Bo płócienne podobno bardzo szybko się ścierają :roll:
Czyli polecasz ? :wink:
Ja zastanawiam się nad czarnymi płóciennymi lub różowymi z irchy (zachęciłaś mnie, a brzoskwiniowego nie znoszę) :razz:
I Wy zamawiałyście przez allegro czy przez stronę internetową firmy? Bo na allegro nie płaci się za koszt przesyłki, a na ich stronie to nie wiem jak jest. Będę jutro dzwonić i zamawiać.
EDIT.
Zamówiłam sobie czarne z płótna bawełnianego. Zobaczymy co to będzie za cudeńko.