Ginący forumowicze

Miejsce na tematy luźno związane z baletem, tańcem i kulturą, a także posty "zapoznawcze" nowych członków Forum, nawiązywanie kontaktów;
Anna-Maria

Post autor: Anna-Maria »

Skąź znam tą tesknotę do tańca. :(
Aż mi serce rozrywa.
Kasia :))

Post autor: Kasia :)) »

Nie wiem co mam sądzić o tym, że nie da się mnie zapomnieć, ale powiedzmy, że odebrałam pozytywnie xDD

Wiem, Martuś, że cały Szczecin nie miał prądu (okołogoleniowskie wsie jeszcze wczoraj go nie odzyskały.. nie wiem nawet czy teraz mają.. podobno im wodę dowożą..). Chodziło mi, że gdy juz Sz-n prąd odzyskał, to ja dalej miałam atrakcje, bo część mojego osiedla ciągnie z innego źródła ;)

Pozdrawiam :)
Torin

Post autor: Torin »

Więc tak.

Znikam.
A przynajmniej przez jakiś czas mnie nie będzie - jako że rozpoczynam upragniony.
URLOP !!!
W zeszłym roku nie udało mi się załapać na żaden odpoczynek więc szczególnie mocno czeka na tegoroczny.
Nie będzie mnie tak ca do 15 lipca.
Przez ten czas porządek w pogadalni będzie utrzymywać nasza kochana [b:5ba4e1d357][color=green:5ba4e1d357]Olimpia[/color:5ba4e1d357][/b:5ba4e1d357], która obiecała mi, że przynajmniej na ten czas powróci z banicji na forum.
Pozdrawiam wszystkich i życzcie mi dobrego odpoczynku :P

Torin
p.s.
jako, że na urlop jedzie informatyk - to i jego komputer jedzie z nim.
więc spodziewajcie się nieoczekiwanych nalotów wyposzczonego admina ;)
danceFORever

Post autor: danceFORever »

bedziemy tesknic, odwiedzaj nas! :( ;)
Columbina

Post autor: Columbina »

[quote:486054ce2d="danceFORever"]bedziemy tesknic, odwiedzaj nas! :( ;)[/quote:486054ce2d]
Nie bluźnij!
Ja tęsknić nie będę... Odpoczniemy od niego :twisted:

[size=9:486054ce2d]Oczywiście żartuję Torinie i życzę miłego wypoczynku... Informatyku :)[/size:486054ce2d]
pluszak

Post autor: pluszak »

Miłego urlopu Torinku. Bezpiecznej podróży i szybkiego powrotu. i na forum i do Kraka.

hehe, skąd ja to znam:) ten komp na wakacjach :D
Informatyk bez kompa to jak fotograf bez aparatu :D
gonia

Post autor: gonia »

ja też znikam- litwa-łotwa-estonia-finlandia.
:]
Marysia W

Post autor: Marysia W »

ja też , wrócę pod koniec lipca;)
słowacja-austria-węgry-rumunia-bułgaria-turcja-ukraina . ^^
w ogole ostatnio rzadko odwiedzałam forum, ale nadrobi się :D
danceFORever

Post autor: danceFORever »

Zbliza sie ten dzien, w ktorym i ja opuszcze Was na jakis czas. Juz widze Wasze posmutniale twarze, mimowolnie splywajace po policzku łzy( :D ), ale nie zamartwiajcie sie, 18 lipca ponownie zagoszczę na tymże oto uwielbianym przez nas wszystkich forum. :P Wiem, ze czas rozłąki bedzie dla nas niezwykle trudny, jednak nie pogrążajcie sie w zbytniej rozpaczy, życie płynie dalej, a ja niedlugo wrocę(o ile nikt nie utopi mnie w basenie i nie zakopie w słowackim lesie )... :smile: :D :D Zdaje sobie sprawę jak wielka bedzie Wasza tesknota za mną... ;)

A tak na serio, jutro kolo 5 rano opuszczę mą ooogrooomną miejscowosc i udam sie w bodajże 9-godzinna podroz na Słowację. :)
Pomachajcie mi na pożegnanie biała chusteczką :D
dusia

Post autor: dusia »

Ja też znikam, na 2 tygodnie- obóz z zajęciami z towarzyskiego :D będzie mi was brakować ;) lubię to forumowe poczucie humoru :D [size=9:bb02158a8b]jak nie zaglądam tu często to niemogę sie potem połapać[/size:bb02158a8b]

mam nadzieję, że dam sobie rade i się nie pouszkadzam :)

zawsze pamiętająca- dusia ;*
ODPOWIEDZ