XV Międzynarodowa Konferencja Tańca Współczesnego
[quote:2ac0bdbf00]5.[b:2ac0bdbf00]Rejestracja[/b:2ac0bdbf00] uczestników warsztatów oraz [b:2ac0bdbf00]zapisy[/b:2ac0bdbf00] na listy do poszczególnych nauczycieli rozpoczynają się [b:2ac0bdbf00]29 czerwca (niedziela) w godzinach : 9.00 – 19.00[/b:2ac0bdbf00]. Liczba miejsc na listach nauczycieli jest ograniczona.
6.Warsztaty rozpoczynają się 30 czerwca (poniedziałek) w godzinach porannych i kończą się 11 lipca (piątek) w godzinach wieczornych. W poniedziałek rejestracja czynna od godz. 7.00
7.Rejestracja w poniedziałek (30 czerwca) nie gwarantuje uczestnikom zapisania na listy wybranych nauczycieli.[/quote:2ac0bdbf00]
Ja jadę pociągiem TLK z Sopotu o 00:16 (sobota w nocy) jestem w Katowicach o 09:30.
Kto chętny to zapraszam. Dojazd sprawdzony, są miejsca leżące :)
6.Warsztaty rozpoczynają się 30 czerwca (poniedziałek) w godzinach porannych i kończą się 11 lipca (piątek) w godzinach wieczornych. W poniedziałek rejestracja czynna od godz. 7.00
7.Rejestracja w poniedziałek (30 czerwca) nie gwarantuje uczestnikom zapisania na listy wybranych nauczycieli.[/quote:2ac0bdbf00]
Ja jadę pociągiem TLK z Sopotu o 00:16 (sobota w nocy) jestem w Katowicach o 09:30.
Kto chętny to zapraszam. Dojazd sprawdzony, są miejsca leżące :)
-
aaniuchnaa
[i:b6f2c8264c]4. Co to są Master Class?
Pojedyncze lekcje prowadzone przez choreografów i liderów zespołów zaproszonych na Festiwal. Służą zaprezentowaniu stylu i techniki tańca danego teatru. W Master Class mogą wziąć udział osoby zaawansowane w tańcu.[/i:b6f2c8264c]
Ale kiedy, jak... to tez nic nie widze :)
Pojedyncze lekcje prowadzone przez choreografów i liderów zespołów zaproszonych na Festiwal. Służą zaprezentowaniu stylu i techniki tańca danego teatru. W Master Class mogą wziąć udział osoby zaawansowane w tańcu.[/i:b6f2c8264c]
Ale kiedy, jak... to tez nic nie widze :)