XV Międzynarodowa Konferencja Tańca Współczesnego

Ogłoszenia, informacje i dyskusje o kursach, konkursach, warsztatach, audycjach, powstających szkołach. Kursy baletowe dla dorosłych;
kręcioła

Post autor: kręcioła »

Ja też jadę pierwszy raz i będę spać na sali zbiorowej :wink:

A propos gyrokinesis znalazłam coś takiego [URL=http://www.gyrokinesis.pl/pl/gyrokinesis.asp]gyrokinesis[/URL]

[quote:c41fc91982]A ja mam pytanie odnosnie nauczycieli. Na stronie warsztatow napisane jest, ze Barbara Sier Janik od baletu zajmuje sie grupa poczatkujaca, a w grafiku, pod jej nazwiskiem jest zaawansowana... Gdzies sie chyba pomylili? Pewnie z ta poczatkujaca, a tak chcialam pojsc na taniec klasyczny :([/quote:c41fc91982]

Też bym chciała pójść na klasyczny. Ale nie rób smutnej minki. Gdzieś się pomylili na pewno, trzymajmy kciuki, żeby się pomylili z zaawansowanym ;)
Ladybirt

Post autor: Ladybirt »

Osobiscie bardzo polecam Anię Majcher :)
::ja::

Post autor: ::ja:: »

a sa tez zajecia w weekend ??

[size=9:3ef7d8e7f9][ [i:3ef7d8e7f9][b:3ef7d8e7f9]Dodano[/b:3ef7d8e7f9]: Wto Cze 17, 2008 11:23 pm[/i:3ef7d8e7f9] ][/size:3ef7d8e7f9]
i czy 12 lipca bd jeszcze jakies zajecia ...?
maaartaaa

Post autor: maaartaaa »

a ktos mial zajecia z jackiem łumińskim?
aaniuchnaa

Post autor: aaniuchnaa »

[quote:d8e886c4ea="::ja::"]a sa tez zajecia w weekend ?? [/quote:d8e886c4ea] "8.W weekendy warsztaty nie odbywają się (z pewnymi określonymi wyjątkami)." :)
i
"6.Warsztaty rozpoczynają się 30 czerwca (poniedziałek) w godzinach porannych i kończą się 11 lipca (piątek) w godzinach wieczornych."
ze str konferencji
staace

Post autor: staace »

Jak myślicie, kto byłby najlepszy jeśli chodzi o taniec współczesny dla pocz.:
Chikako Kaido
John Utans
Victoria Fox
Anna MAjcher
Eric Geiger
czy
LeeSaar the company...???
inscrutable.m

Post autor: inscrutable.m »

a ja bym się chciała zapytać, czy będzie ktoś może jechał z Warszawy? a dokładnie 29 czerwca o 6 rano pociągiem do Katowic? :)

P.S. a co, jeśli ktoś nie jest ani początkujący, ani zaawansowany..?
drCoppelius

Post autor: drCoppelius »

[quote:088257e56f="maaartaaa"]za to nie moge sie zdecydowac zupelnie na instruktorow. ktos mial juz moze zajecia z ktoryms z tych? moglby ktos w razie czego opisac czy warto i czy fajnie. : Barbara Sier- Janik, Sylwia Hefczyńska, Lee Sher, John Utans, Jacek Łumiński, Slava Krichmarew, Joe Alter, Byron Van Jones, Georg Blaschke, Janusz Skubaczewski, Noibis Licea, Caro Dialo, Kopański :) zastanawiam sie miedzy tymi instruktorami i szczerze mowiac nie mam pojecia kogo wybrac, zwlaszcza jezeli chodzi o współczesny[/quote:088257e56f]

Hefczynska - mi sie nawet podobala. Na pewno mozna sie zmeczyc.
Utans - zasypialam
Byron Van Jones - super
Skubaczkowski - masakra, wyszlam na poczatku
Kopanski - to zalezy czy wspolczesny (b.fajny) czy ogolnorozwojowka (b.meczacy wf)

;)
cynamonek

Post autor: cynamonek »

jak ja sie cieszę że nie mam problemu i nie muszę wybierać zajeć... ;)

a co do wymienionych to dodam jeszcze ze ja uwielbiałam zajęcia u Georg'a Blaschke najbaaaardziej.
zresztą zajęcia z Noibisem też bardzo miło wspominam, czasem troszkę jednostajnie ale bardzo egzotycznie.
Skubaczewski - potwierdzam - masakra....
Slava Krichmarew uwielbiam jak próbuje mówić po polsku tak fajnie, a co do zajeć to w zeszłym roku zrobił grupę początkującą co dla mnie - tańczącej raczej tylko współczesny było super, ale z tego co słyszałam to dość ciężko u niego bylo na zajęciach we wczesniejszych latach w grupie zaawansowanej.
Kopański - zgadzam się kolejny raz, w-f. byłam raz a potem kolejnego dnia rano musiałam sobie pierwsze zajęcia odpuścić bo moje cialo umierało.
Byron - patrząc po ilości ludzi na jego zajęciach ewidentnie zrobił furore na zeszłorocznej konferencji.
4.leaf.clover

Post autor: 4.leaf.clover »

hej;)

jedzie ktos moze z 3miasta pociagiem o 6 coś do katowic?
ODPOWIEDZ