You Can Dance 2

Dyskusje o spektaklach, programach TV, książkach, artykułach, nagraniach CD/video/DVD, fotografii, stronach internetowych;
lusiak

Post autor: lusiak »

no to rzeczywiście dobre pytanie. xD ale szkoda, ze tak, bo mimow szystko organizm sie przygotowuje a tu gips. :/
Torin

Post autor: Torin »

No maaaaasakra - myślę, ze paru technicznych będzie miało ciepło. I współczuje im z całego serca. Czasem złośliwość rzeczy martwych jest powalające. (No chyba, ze za bardzo poszli na żywioł)
Mnie zdarzyły się już awarie systemów potrójnie dublowanych :) Coś co w zasadzie nie ma prawa się wydarzyć a jednak ....
No ale myślę, że najgorzej mają jednak uczestnicy.
Cała para poszła w gwizdek.

Torin
Alleoya

Post autor: Alleoya »

Po prostu wioska. Jak po raz czwarty puszczali tą samą reklamę, to myślałam, że po prostu chcą nabić sobie kasy za SMS-y. Ale widać nie miałam racji ;(

Na oficjalnej stronie YCD2 jest sonda, kto wygra tą edycję.

Kasia- 39%
Artur-38%
Kryspin-23%

Dla nas to dobrze ;-)
Agnes

Post autor: Agnes »

A ja już myślałam, że jak zaraz nie skończą tych reklam to nie wiem co ze soba zrobię. 10 razy zapowiedzi tego samego filmu widziałam i od razu wiedziałam jaki tytuł, kiedy poleci i kto występuje:D Ale jak puścili drugi raz te reklamy w ciągu 10 minut to doszlam do tego, że coś się chyba musiało stać:D
Porcelaine

Post autor: Porcelaine »

Ej, mogliby chociaz zainwestować w wiecej reklam, a nie w kołko to samo puszczać ;P
Ech, a ja teraz raczej nie mam swojego faworyta. Chociaz mysle, że Kasia wygra.
Joanna

Post autor: Joanna »

a moze ktos pokrotce przyblizyc, o co chodzi?
Torin

Post autor: Torin »

Pokrótce - dzisiejszy finał został przeniesiony na jutro ...
Z powodów technicznych jak podano.
W miedzy czasie oglądnąć można było fafnaście razy zapowiedzi tych samych filmów co to mają iść od piątku do niedzieli, tak że każdy wbił sobie w pamięć rozkład jazdy na amen :D

Torin
sandi

Post autor: sandi »

Otóż tvn popisał się wspaniałym przygotowaniem finału, tak w skrócie ;)

Zeczęło się normalnie - opening (którą swoją drogą nie był zachwycający i się na nim zawiodłam), przedstawienie jury, jakiś filmik, zapowiedź pierwszego tańca (w międzyczasie ciągle były problemy z dźwiękiem - po prostu się wyłączał raz na czas (; ) i... reklamy! Trwały one od 21:40 do jakiejś 22:10. Czyli tvn oficjalnie pobił rekord w długości nadawanych reklam. W międzyczasie puścili filmiki z buenos aires, Władzię, Rolanda, fragmenty castingów. Jakieś 10 razy leciała zapowiedź tych samych filmów (myślałam że już umrę). W końcu poszło intro z napisem kulisy i na ekranie pojawiła się Kinga Rusin z trójką finalistów. I powiedziała to, czego się spodziewałam po 15 minutach reklam (; - że ze względu na problemu techniczne finał nie może się dziś odbyć i że będzie on jutro o godzinie 21:30. Przepraszają, a smsy można wysyłać cały czas itd.

Po prostu masakra ;)

[a z tą suienka to też się zastanawiałam co będzie ;)]

Torin - ale problem w tym, że zmienią się godziny i daty nadawanych filmów, w związku z tym ze finał przenieśli ;) I np. Jestem Sam (którego zapowiedź była puszczana jakieś 10 razy) nie będzie jutro o 22:30. Czyli wszystko na nic ;) Muszą jutro znowu zrobić jakiś półgodzinny maraton ;)
Maron

Post autor: Maron »

nie 10, a 4.
blok rekamowy leciał cztery razy.
Tranquility

Post autor: Tranquility »

dziwne to trochę, że akurat w finałowym odcinku taka awaria... no ale cóż, technika czasem zawodzi...
a tak przy okazji, to cały czas można głosować, prawda? pamięta ktoś numer Kasi i numer, na który się wysyła smsy?
ODPOWIEDZ