[i:4242000c7a]"Wpłynięcie na konto teatru opłaty jest równoznaczne z potwierdzeniem uczestnictwa w wybranych przez siebie formach aktywności i rezerwacją miejsca noclegowego."[/i:4242000c7a]
Tak mi napisali po wypelnieniu formularzu... Pomocy :P
Ja jeszcze nie płaciłam. Miejsc noclegowych jest zawsze wystaczająco (czasem da się załapać na drugi materac ;) )
29 są lekcje przeglądowe i rejestracja, która odbywa się w budynku ŚTT.
Heh kurcze, mam przed oczami przerazajaca wizje tlumu smigajacych tancerzy i ja- nic nie potrafiaca owieczka :shock: czy przypadkiem nie jestem zbyt marudna.. ? :551: :P
Nie martw się aaniuchnaa :) Ja nic kompletnie nie umiem, a jadę :D Więc będziemy co najmniej dwie.
Ja wpłaciłam już część, ale to z zamiłowania do dmuchania na zimne :P No i trochę z powodu rodziców, bo mój tata sądzi że nie powinnam jechać sama tak daleko, a skoro wpłaciłam to już głupio żeby przepadło :D
Ja też wybieram się na tą konferencję! Mam małe obawy, ale co tam.. ;p Mam nadzieję, że dam radę ( a jestem nie-tańczaca na co dzień), nowe znajomości, doświadczenia itp. Bardzpo jestem ciekawa.... za bardzo nie rozumiem tego eybierania nauczycieli i zajęć, ale pewno jak wybiorę się do ŚTT to się wszystkiego dowiem.. buziaki :*