hmmm ja zazwyczaj powiadamiam o zawodach, nie stanowi to przecież niewiadomo jakiego problemu...
zresztą mi nie chodziło o głupie filmiki z youtube tylko coś w stylu programu ppstream albo sopcast gdzie są kanały które można odbierać przez neta, albo coś w stylu itvp [po cholerę drugie youtube?]...
ale to też przecież można usiąść, dowiedzieć się na czym leci/o której, i samemu poszukać kanałów :/
bo z początku jest zapał, a potem jak co do czego to już nic nie wychodzi :?
program telewizyjny o sportach artystycznych
I wszystko jasne, domyślam się ze kolejna strona z filmami Ga, baletu, itd itp zaliczyła pad. No bo kto by się z tym bawił i po co... na jedną osobe to fura pracy, na kilka też dużo.
Co do youtube to mam negatywne zdanie, marna jakość i za duży śmietnik.
Jeśli kogoś interesuje to poniżej linka do programu "Mezzo"
http://www.cyfraplus.pl/cgi-bin/cyfra/ramowka.pl?MEZ
Narazie mi ten program nie chodzi, ale jak go uruchomię to w sumie dobry pomysł aby coś tam nagrać. Nie tylko dla siebie :d
Co do youtube to mam negatywne zdanie, marna jakość i za duży śmietnik.
Jeśli kogoś interesuje to poniżej linka do programu "Mezzo"
http://www.cyfraplus.pl/cgi-bin/cyfra/ramowka.pl?MEZ
Narazie mi ten program nie chodzi, ale jak go uruchomię to w sumie dobry pomysł aby coś tam nagrać. Nie tylko dla siebie :d
a ja mysle ze to nadal ma szanse wypalic, tylko problem byl w tym ze nie ma kto sie za to zabrac, postaram sie to zrobic sama, bo z tego co widze nikt inny sie nie kwapi. ew kilka osob udziela dobrych rad i twierdzi ze moze pomoc ale jesli chodzi o konkretne podzielenie sie robota to dupa, nikt nie reflektuje. poki co mam mature jeszcze, ale za tydzien koncze definitywnie i bede miala czas dluzej posiedziec, tylko troche cierpliwosci.
jak zaczne, przekonam sie czy dam rade i napisze
jak zaczne, przekonam sie czy dam rade i napisze
[quote:eac741a16b="abeille"]a ja mysle ze to nadal ma szanse wypalic, tylko problem byl w tym ze nie ma kto sie za to zabrac, postaram sie to zrobic sama, bo z tego co widze nikt inny sie nie kwapi. ew kilka osob udziela dobrych rad i twierdzi ze moze pomoc ale jesli chodzi o konkretne podzielenie sie robota to dupa, nikt nie reflektuje. poki co mam mature jeszcze, ale za tydzien koncze definitywnie i bede miala czas dluzej posiedziec, tylko troche cierpliwosci.
jak zaczne, przekonam sie czy dam rade i napisze[/quote:eac741a16b]
heh, nawet nie widomo czy rusza projekt to jak ma wyglądac podział prac. To Ty muszi określić co będzie robione ( jeśli będzie ) a nastepnie zapytać kto chce pomóc i w czym moze pomóc. No i rodzielić ewentualne prace na tych którzy chcą coś zrobić/pomóc.
Powodzenia na maturce <i za Ciebie trzyma kciuki>
Ja póki co walcze z uzyskaniem dostępu do mezzo ( tv sat ).
Jeśli ktoś siedzi w temacie TV sat i ogląda dużo to mógłby dać wklejkę na jakich programach/satelitach można znaleźć balet, GA, czy pływanie synchroniczne, czy jeszcze jakieś tam inne ciekawe formy artystyczne.
jak zaczne, przekonam sie czy dam rade i napisze[/quote:eac741a16b]
heh, nawet nie widomo czy rusza projekt to jak ma wyglądac podział prac. To Ty muszi określić co będzie robione ( jeśli będzie ) a nastepnie zapytać kto chce pomóc i w czym moze pomóc. No i rodzielić ewentualne prace na tych którzy chcą coś zrobić/pomóc.
Powodzenia na maturce <i za Ciebie trzyma kciuki>
Ja póki co walcze z uzyskaniem dostępu do mezzo ( tv sat ).
Jeśli ktoś siedzi w temacie TV sat i ogląda dużo to mógłby dać wklejkę na jakich programach/satelitach można znaleźć balet, GA, czy pływanie synchroniczne, czy jeszcze jakieś tam inne ciekawe formy artystyczne.