Klasyka - Warszawa - zajęcia dla dorosłych

Ogłoszenia, informacje i dyskusje o kursach, konkursach, warsztatach, audycjach, powstających szkołach. Kursy baletowe dla dorosłych;
nathaliye

Post autor: nathaliye »

[quote:11e0e16fc3="Ayaka"]Poziom grupy w duzym stopniu też zależy od "współćwiczących" [/quote:11e0e16fc3]

to też wiem więc myślałam że tak mogliby wszyscy wymiatać :)
za wszystko dzięki dzięki dzięki :D
bambi

Post autor: bambi »

Witam wszystkich,
ja zapisałam się na zajęcia do Moliera od 25 lutego dla początkujących w poniedziałki i czwartki i chciałam właśnie zapytać czy ktoś z forumowiczów również rozpoczyna wtedy co i ja? :)
Kaśka

Post autor: Kaśka »

czesc
wlasnie przypadkiem trafilam na ta strone i zalozylam konto mam pytanie czy wiecie moze jakie sa szanse zeby zapisac sie na jakies zajecia baletu w warszawie?? mam 18 lat i zawsze chcialam tanczyc w balecie tanczylam w innym zespole rewiowym. szukam zajec dla poczatkujacych ale obawiam sie ze jestem juz za stara:/???

jesli ktos moze mi podeslac jakis link to bede wdzieczna
pozdrawiam:)
Migotka

Post autor: Migotka »

www.taniecstudio.pl :) Polecam zajęcia u pani Ziętkiewicz na Twardej :)
gusia69

Post autor: gusia69 »

[quote:c3d914f5ab="bambi"]
ja zapisałam się na zajęcia do Moliera od 25 lutego dla początkujących w poniedziałki i czwartki i chciałam właśnie zapytać czy ktoś z forumowiczów również rozpoczyna wtedy co i ja? :)[/quote:c3d914f5ab]

zapisałam się na te same zajęcia. znalazłam je dopiero w sobotę, więc zaczęłam od tego poniedziałku.

jestem zachwycona, polecam wszystkim!!

(bambi: nazywam się Agnieszka, ćwiczę w czarnych spodniach z białym paskiem i czarnej koszulce z białymi wstawkami :) i chętnie poznam kogoś, kogo ew. będę mogła spytać co było na ostatnich zajęciach)

Pozdrawiam wszystkich dorosłych początkujących :)
bambi

Post autor: bambi »

Gusiu możesz podac mi swój nr gg?

Ja się zapisałam, ale byłam w poniedziałek tydzien temu kupic tylko baletki, bo się mocno spóźniłam...:/ a potem byłam chora i na zajęcia jadę dopiero jutro. I mam małą tremę, bo już były 3 zajęcia a ja na żadnym jeszcze, chociaz jestem non stop zapisana...:D
[color=darkblue:674947d9c6]
takie sprawy proszę załatwiać przez PW.
tranq.[/color:674947d9c6]
Caeli-fer

Post autor: Caeli-fer »

Mam 18 lat, chciałabym tańczyć w balecie , ale bardziej profesjonalnie ... czy myślicie że jest to możliwe ? Jestem ze szczecina (gdzie sątutaj takie zajęcia) , trenowałam gimnastykę artystyczną, tańczę w teatrze tańca współczesnego od 3 lat , poza tym tańczyłam jeszcze hip hop :)
abeille

Post autor: abeille »

wg mnie masz szanse, ale czeka cie ogrom pracy. jak jestes bardzo dobrze rozciagnieta to masz wielkiego plusa. a tanczylas kiedys w ogole balet?
Caeli-fer

Post autor: Caeli-fer »

Jestem dobrze rozciagnięta, ale nie bardzo dobrze:) Baletu nigdy nie tańczyłam, jedynie jak już wspominałam - taniec współczesny ( z elementami baletowymi)
nathaliye

Post autor: nathaliye »

tzn w jakim stopniu profesjnalnie, profesjonalnie to jest OSB jesli nie mialas z ta szkola wiele wspolnego to niestety nie, a czemu zawierasz ten post w Klasyce W-wa dla doroslych, bo zapisanie sie na te zajecia nie dyskwalifikuje Cie
ODPOWIEDZ