XV Międzynarodowa Konferencja Tańca Współczesnego

Ogłoszenia, informacje i dyskusje o kursach, konkursach, warsztatach, audycjach, powstających szkołach. Kursy baletowe dla dorosłych;
drCoppelius

Post autor: drCoppelius »

o! L.Frank jest swietna! na jej zajeciach nie mozna sie nudzic! niesamowita kobieta. Krichmarieva tez polecam ;D a na Utansie omalo nie zasnelam on nie trafil do mnie ;)
abeille

Post autor: abeille »

a jesli chodzi o takie osoby ktore zajmuja sie osobami pocztkujacymi? i blagam, nie polecajcie mi zadnych osob bijacych po lydkach albo tym podobnych bo wylece z zajec z placzem! XD lubie bol, ale wiecie, bez przesadyzmu... to ma byc dla mnie mimo wszystko przyjemne doswiadczenie a nie trauma...
nie chodzi mi oczywiscie o ludzi "flegmy", ale raczej z biglem a nie frustratow...
Nemo

Post autor: Nemo »

[quote:2403f669f4="abeille"]lubie bol, ale wiecie, bez przesadyzmu... [/quote:2403f669f4]
He he!!! O tym pisałam pracę magisterską :twisted:

Co do początkujących to Utans i Blaschke.
A jeżeli chodzi o bicie po łydkach to na pewno nie była trauma, raczej coś jak zakosztowanie legendy o szkołach baletowych :) I było bardzo wesoło, z elementem sentymentalno - wzruszeniowym na koniec. Slava jest naprawdę świetny.
Tranquility

Post autor: Tranquility »

ponawiam pytanie o zakwaterowanie w internacie :)
jak to jest z zajęciami, one odbywają się w różnych punktakch Bytomia? jak jest z dojazdem?
Nemo

Post autor: Nemo »

co do internatu - nie wiem

Zajęcia są w różnych miejscach w całym Bytomiu i wszędzie da się dojść na piechotę w trakcie przerwy. Można sobie czymś podjechać, ale nie trzeba. Taki urok tych warsztatów, że w całym mieście spotyka się ludzi w dresach z butelkami wody biegających w różnych kierunkach :)
nathaliye

Post autor: nathaliye »

i rozumiem ze jak nie reaguja na moje zgloszenie to nie jest zle?
a do kiedy sie mniej wiecej placi? maj, pocatek czerwca?
abeille

Post autor: abeille »

wlasnie, bardzo dobre pytanie, bo moze lepiej od razu... z tym ze bylby to lekki klopot, bo sama sobie wszystko finansuje, a to nie sa moje jedyne warsztaty... niestyety nie pracuje, bo niby jak...

a jaki stroj tam obowiazuje? czy w ogole obowiazuje jakis? bo moze nie beda patrzec na mnie krzywym okiem jak bede wkladac "byle co, tylko zeby wygodne bylo"
nathaliye

Post autor: nathaliye »

tam ludzie jada glowenie zeby potanczyc i sie czegos nauczyc wiec nie powinnas sie obawiac pokazow mody :D

[color=darkblue:427fa5fffd]Posty nie na temat usunięto.
Tranq.[/color:427fa5fffd]
drCoppelius

Post autor: drCoppelius »

co do internatu to powiem tylko, ze znajduje sie dosc daleko od teatru (trzeba jechac tramwajem z 10min, a potem jeszcze isc z 10min) poza tym jest w niezbyt ciekawej czesci bytomia :D mowie, bo mieszkalam na warsztatach w styczniu w hotelu kolo internatu i za ciekawie nie bylo. W samym internacie nie bylam..
meja911

Post autor: meja911 »

ale w ogole kto jedzie? :P mogli bysmy sie jakos umowic, razem zawsze razniej :)
ODPOWIEDZ